sv.onlinewebcreations.com

Ny HiveManager NG Virtual Appliance erbjuder integrerad lösning för hantering av trådlösa nätverk och växlar

Amstelveen, 27 juni 2017 - Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), oberoende leverantör av Wi-Fi-lösningar, introducerar HiveManager NG Virtual Appliance. Detta funktionella och integrerade nätverkshanteringssystem är den mest kostnadseffektiva implementeringsmodellen inom branschen. Organisationer kan nu hantera tusentals enheter på plats och förlita sig på molnbaserad nätverksteknik.

HiveManager NG Virtual Appliance erbjuder samma avancerade funktioner för nätverksövervakning, IT-säkerhet och åtkomsthantering som Aerohives offentliga molnlösning.

Huvudnyheter fakta

Den nya HiveManager NG Virtual Appliance erbjuder organisationer en komplett plattform för hantering av trådlösa nätverk på plats. Lösningen erbjuder stöd för 2000 åtkomstpunkter och växlar. Dessutom finns en variant för mindre miljöer. Det erbjuder stöd för 500 enheter.

HiveManager NG Virtual Appliance är en del av produktserien Aerohive Select ™ och erbjuder en flexibel lösning för organisationer som vill ha fullständig kontroll över känslig information på plats i kombination med enkelheten i trådlös nätverkshantering från molnet.

Lösningen sätter en ny standard inom enkelhet och flexibilitet i molnät med lika avancerade och intuitiva verktyg för nätverksövervakning och problemlösning, överblick och applikationskontroll och säker åtkomsthantering baserad på användarprofiler. Detta gör lösningen idealisk för att ge tillgång till gästernas BYOD-enheter och att dra nytta av integrerad hantering av åtkomstpunkter och växlar från Aerohive och ett utvalt antal Dell-switchar.

"Aerohive vet att organisationer i olika regioner och sektorer behöver implementera på plats i enlighet med lagar och förordningar och deras affärsbehov, säger David Flynn, VD för Aerohive Networks. "Med den nya HiveManager NG Virtual Appliance, tar vi kraften i Aerohives molnbaserade nätverkshanteringsnätverk till miljöer på ett mycket attraktivt pris."

Top