sv.onlinewebcreations.com

Las Vegas, USA (5 januari 2017) - ASUS-ordförande Jonney Shih presenterade de senaste smartphonesna från ASUS vid konsumentelektronikhändelsen CES 2017 i Las Vegas: ZenFone AR och ZenFone 3 Zoom. ZenFone AR är världens första smartphone som stöder både Tango och Daydream, den förstärkta verkligheten (AR) och virtuell verklighet (VR) -teknologi från Google. ZenFone 3 Zoom är speciellt gjord för fotografering, med världens bästa smarttelefonkamera och ett kraftfullt 5000mAh-batteri.

ZenFone AR: spela virtuellt hide-and-seek i ditt eget hem
ZenFone AR använder TriCam ™, ett system med tre kameror som gör det möjligt för telefonen att känna igen rörelser och djup. Den förstärkta verkligheten hos ZenFone AR öppnar en värld av spännande nya applikationer. I framtiden kan konsumenterna projekta möbler från webbbutiker i deras vardagsrum för att se hur de skulle passa eller spela gömma sig med ett speltecken i sitt eget hem.

Daydream är Googles plattform för mobil VR och stöds av ZenFone AR, så att användarna kan utforska nya fiktiva världar eller uppleva spel på ett helt nytt sätt. "Våra smartphones är redan nödvändiga i våra dagliga liv, men vi tror att de kan göra ännu mer. Vi är mycket nöjda med att vi har kunnat bearbeta tangotekniken i ZenFone AR och förmedla den till fler människor, säger Johnny Lee, teknisk direktör på Tango.

ZenFone AR är utrustad med en optimerad Qualcomm Snapdragon 821 processor och har en 23MP kamera.

ZenFone 3 Zoom: 2, 5 gånger bättre ljuskänslighet än iPhone 7
ASUS ZenFone 3 Zoom är en 5, 5 tums smartphone speciellt utformad för fotografering. Smartphone har ett 12x zoom dubbelsystem med två 12MP-kameror: en 25 mm-lins med en bländare på f / 1.7 och en sekund med en 59 mm-lins som erbjuder 2, 3x optisk zoom. Användare har alltid rätt lins, oavsett om det är ett porträtt eller ett långt bortskott. Det förbättrade TriTech + autofokussystemet väljer automatiskt mellan tre autofokustekniker och kan uppnå exakt fokus på bara 0, 03 sekunder, även vid rörliga motiv. ZenFone 3 Zoom är den första ASUS-smarttelefonen med SuperPixel-kamerateknik, som fokuserar oerhört snabbt och gör även skarpa bilder på natten. I kombination med ASUS exklusiva hårdvara har ZenFone 3 Zoom 2, 5 gånger bättre ljuskänslighet än Apple® iPhone® 7 Plus * och 10 gånger mer än en vanlig smartphone. **

ZenFone 3 Zoom är världens tunnaste smartphone med ett 5000mAh batteri och väger bara 170 gram. I kombination med den effektiva Qualcomm Snapdragon 625-processorn har ZenFone 3 Zoom en standbytid på 42 dagar.

* Jämfört med iPhone® 7 Plus huvudkamera (f / 1, 8 bländare, 1, 22μm pixelstorlek)
** Jämfört med en genomsnittlig smarttelefonkamera (f / 2, 0 bländare, 1, 0 μm pixelstorlek)

Top