sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 19 augusti 2013 - Kaseya®, den enda leverantören som erbjuder en komplett IT-systemlösning via SaaS (Software-as-a-Service) eller lokal installation, utser Loren Weinberg Jarrett som Chief Marketing Officer (CMO) och Brian Murphy som Chief Sales Officer (CSO).

Weinberg Jarrett har tjänat sina spurs i företagssoftware sektorn. Som CMO kommer den att hantera Kaseys världsomspännande marknadsaktiviteter. Tidigare var hon vicepresident för American Express, där hon var ansvarig för marknadsföring kring företagskort och lojalitetsprogram i företaget. Tidigare arbetade hon som vice vd för produktledning hos Oracle. Weinberg Jarrett gick med i Oracle när företaget tog över FatWire Software, där hon arbetade som senior vice president för marknadsföring och produktledning vid den tiden. Tidigare innehöll hon också positioner inom teknikstrategin och försäljningsverksamheten hos CA Technologies. Där gjorde hon ett betydande bidrag till att omdefiniera företagets produktstrategi.

"Med nya datormodeller, som moln och BYOD som utvecklas snabbt, blir IT-miljöer mer komplexa varje dag. Managed Service Providers och organisationer letar efter flexibla hanteringslösningar för att uppnå en ny nivå av rörlighet i verksamheten ", säger Weinberg Jarrett. "Jag ser fram emot att stärka Kaseyas lag för att gemensamt utöka vår position som marknadsledare."

Brian Murphy har mer än tjugo års erfarenhet av företagsprogramvaruförsäljning och har arbetat med lösningar på moln och lokalt på global nivå. Det senaste arbetet hos Murphy var vice vd för Software and Services Verticals från NetSuite, en leverantör av molnbaserade ERP-lösningar. Innan dess arbetade han som vice president för försäljning till andra mjukvaruföretag, inklusive BeyondTrust, Deltek och Nexaweb. Murphy realiserade en tillväxt på tjugo till fyrtio procent varje år.

"Jag ser fram emot att gå med i Kaseya-laget, säger Murphy. "Företagets ledande position inom segmentet Managed Service Provider och IT Management Center och den spännande utvecklingen inom tekniklandskapet innebär att detta är det perfekta möjligheten för mig att leda vår globala tillväxt."

Dessa nya möten kommer kort efter Kaseyas nya CTO, Prakash Khot, och förvärvet av Zyrion, Inc. och Rover Apps LLC meddelade.
"Vi välkomnar Loren och Brian varmt till vårt ledningsgrupp", säger Yogesh Gupta, VD för Kaseya. "De har båda uppnått mycket inom teknologisektorn och kommer att spela en viktig roll i våra nästa steg med tillväxt och framgång på marknaden."

Kommunicera med Kaseya via webbloggen, Twitter, Facebook, LinkedIn och YouTube.

  • Webblogg: http://blog.kaseya.nl
  • Twitter: https://twitter.com/kaseyaNL
  • Facebook: http://www.facebook.com/KaseyaFan
  • LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kaseya
  • YouTube: http://www.youtube.com/user/kaseyacorp
Top