sv.onlinewebcreations.com

Baarn, 20 april 2015 - Tools4ever, marknadsledande inom identitets- och åtkomsthantering (IdM / IAM), har vidareutvecklat sitt team av utvecklare med utnämningen av Robbert Brussaard (25) som mjukvaruutvecklare. Robbert blir en del av utvecklingsgruppen som arbetar med Single4Net-lösningen (E-SSOM) för Tools4ever. Robbert kommer att vara särskilt inblandad i den vidare utvecklingen av WebSSO, en modul som tillåter användare att komma åt alla sina (moln) applikationer när som helst och var som helst och med vilken enhet som helst genom att helt enkelt fylla i användarnamnet och lösenordet.

Robbert studerar datavetenskap vid Haag University of Applied Sciences och har arbetat i Enixé i sju år med utvecklingsgruppen som leder ledningen. "Jag ville göra en växel eftersom jag låg vid mitt tak med min tidigare arbetsgivare och jag ville lära mig ännu mer", säger Robbert Brussaard. "Tools4ever är en intressant arbetsgivare för mig eftersom de utvecklar standard och komplex mjukvara. Dessutom finns det mycket variation i vad som ska utvecklas med avseende på E-SSOM. "

Robbert hade alltid en affinitet med informationssäkerhet. Som frivillig arbetade han på Safe Online Foundation, som bland annat lär elever i grundskolan om riskerna med internet.

Tools4ever letar efter fler nya anställda. Det finns lediga platser för programutvecklare C ++ och Implementation Consultants. För alla lediga platser, se http://www.werkbijtools4ever.nl/.

Top