sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam, 7 september 2018 - Holländska Interxion (NYSE: INXN), en ledande europeisk leverantör av operatörer och cloud-neutral colocation datacentertjänster, meddelar att Paperspace , en leverantör av artificiell intelligent (KI) och maskininlärning från molnet, har utvecklat sin datacenterkapacitet i Europa utökad vid Interxion i Amsterdam.

Kunder som använder sig av KP och maskinlärande molntjänster från Paperspace kan göra produkter, tjänster och processer intelligenta. Efterfrågan på Paperspace har ökat snabbt i Europa under senare tid. Genom att expandera till Amsterdam kommer företaget att dra nytta av de många anslutningar som Interxion campus har att erbjuda. På så sätt kan Paperspace optimalt tjäna sin europeiska kundbas.

ansluten

Interxion kommer att ge Paperspace den högdensitetsstyrka, anslutning och säkerhet som behövs för att nå kunder över hela kontinenten. "Interxion har all kompetens för att hjälpa företag som Paperspace", säger Piet Sjoukes, försäljnings- och marknadschef för Interxion Netherlands. "Amsterdam Schiphol-campus är ett av de bästa anslutna datacenterna i Europa. Företag som Paperspace kan därmed öka sin globala räckvidd utan att behöva äventyra kvaliteten på tjänsten ".

Optimal upplevelse

"Vårt mål är att stödja våra kunders efterfrågan genom att erbjuda dem optimala upplevelser, var som helst i världen", säger Dan Kobran, medgrundare av Paperspace. "För att göra det är det viktigt att vi arbetar tillsammans med leverantörer av hög kvalitet. Med sina strategiskt placerade, pålitliga och starka anslutningar har Interxion varit den perfekta partnern för oss och har perfekt stöttat vår snabba expansion ".

Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN), en ledande europeisk leverantör av cloud- och carrier-neutral colocation datacentertjänster, serverar ett brett utbud av kunder från 50 datacenter i 11 europeiska länder. De enhetligt utformade och energieffektiva Interxions datacenter erbjuder kunder omfattande säkerhet och tillgänglighet för sina missionskritiska applikationer. Mer än 700 anslutningsleverantörer, 21 europeiska internetutbyten och ledande moln och digitala medieplattformar erbjuder sina nätverksanslutningar i Interxions datacenter. Interxion har skapat sanna moln-, innehålls-, finans- och anslutningsnav som stimulerar tillväxten av intressanta samhällen.

Interxion grundades 1998 i Nederländerna och huvudkontoret ligger i Hoofddorp. Interxion har för närvarande 9 datacenter i Amsterdam-regionen. Alla dessa datacenter använder 100% förnybar energi. Mer information finns på www.interxion.nl.

Top