sv.onlinewebcreations.com

hybris Software, världens snabbast växande leverantör av handelsplattformar och som ledare som karaktäriseras av ledande analytiker, kommer att få en investering på 30 miljoner dollar från Meritech Capital Partners och från Greylock Israel - båda nya aktieägare i företaget - och från den befintliga investeraren Huntsman Gay Global Capital (HGGC). Den senare har varit den största investeraren i bolaget sedan 2011. George Bischof, VD på Meritech, som ledde denna investeringsrunda, har gått med i styrelsen för hybris.

Hybris kommer att använda den nya kapitalen för att stimulera tillväxten på tillväxtmarknader, för att ytterligare öka närvaron av bolaget i Nordamerika och i Europa, att närma sig ytterligare vertikala marknader och att finansiera strategiska tilläggsförvärv. Under de senaste tre åren har hybris kunnat generera organisk försäljningstillväxt, med en sammanlagd årlig tillväxt på i genomsnitt ca 70%. Samtidigt genererades ett positivt kassaflöde från verksamheten. Företaget sysselsätter idag över 600 anställda.

Hybris är den enda företagshandelssuiten som inkluderar handel för alla kanaler, inklusive webb och mobil, för både B2C och B2B. Lösningen har en kraftfull sök- och marknadsföringsfunktionalitet, masterdatahantering för handel, orderhantering och hantering av webbinnehåll. Lösningen är baserad på modern, standardbaserad och serviceorienterad teknik som gör att kunderna kan innovera på en mycket kort tid. hybris sysslar med ett mycket flexibelt tillvägagångssätt där kunder kan använda hybridprogramvara på grundval av en traditionell kontinuerlig licens, som är värd av kunden eller genom hybrider, i form av förvaltade tjänster. Dessutom erbjuder hybris en on-demand service (SaaS). Kunderna kan enkelt växla mellan on-demand och on-premise, medan plattformen förblir densamma.

"Hybris är en speciell investering", säger Bischof. "Företagets OmniCommerce-strategi erbjuder både medelstora och stora organisationer runt om i världen möjlighet att göra hybridsystem lika viktiga för kundorienterade processer som ERP-system är för back-end-processer."

"Denna finansiering är ett viktigt nytt steg för att uppnå vårt mål att göra hybrider till ett av världens bästa och största företagssoftwareföretag", säger Ariel Luedi, VD för hybrider. "Med dessa nya resurser kan vi fortsätta att uppfinna och fortsätta utveckla den bästa handelslösningen. Dessutom kommer vi ytterligare att utöka vår globala närvaro och vårt partners ekosystem. "

"Stöd och råd från en så erfaren grupp av investerare är en stor fördel", säger Carsten Thoma, VD och COO för hybrider. "Vi är stolta över att HGGC fortsätter att investera i vår verksamhet och att vi har kunnat attrahera investeringar från Meritech och Greylock Israel, vilka båda har ett utmärkt rykte och rekord i teknik och mjukvaruindustrin."

Meritech, med över 2, 6 miljarder dollar under ledning, är en ledande leverantör av riskkapital till sena satsningar till teknikföretag som har definierat sin egen sektor, bland annat Facebook, Riverbed och Salesforce.com.

Greylock Israel är ett dotterbolag till Greylock Partners, som har stödt olika ledare inom teknik, inklusive Wonga i Europa och DoubleClick, LinkedIn, Succesfaktorer och arbetsdag i USA.

"Vi är särskilt nöjda med att vi tillsammans med Meritech och Greylock kan hjälpa israelernas hybrider att förverkliga sin långsiktiga vision och uppnå nästa tillväxtfas", säger Rich Lawson, grundare och koncernchef på HGGC och styrelseordförande i Styrelseledamöter vid hybris.

Top