sv.onlinewebcreations.com

IKT-tidningen Computable förra veckan nominerade fem IKT-projekt inom utbildning för Computable Awards 2016. En av dem är appen MijnInholland, som Inholland kontinuerligt utvecklar tillsammans med StuComm. Vi lyssnar noggrant på studenternas uppfattning. Från och med 13 juni kan du rösta om ett av de nominerade projekten.

Computable Awards har haft fem projektkategorier sedan förra året: IKT-projekt inom utbildning, hälso- och sjukvård, små och medelstora företag, stora företag och regering. Computable fick totalt 45 föreläsningar i årets IKT-projektkategori inom utbildning. En proffsjury, ordförande av Lotte de Bruijn, VD för Nederländsk IKT, nominerade fem projekt i början av april. Förutom programmet MyInholland, är IKT-projekt från Avans universitet för tillämpad vetenskap, Drenthe College, EP-Nuffic och ett gemensamt projekt från VU-universitetet Amsterdam och Amsterdam universitet också berättigade till förstapriset.

Intensivt samarbete

Ronald Kouvelt, medgrundare av StuComm, säger i ett svar på Computable.nl att han är mycket nöjd med nomineringen. "Tillsammans med Inholland University of Applied Sciences har vi skapat ett mycket trevligt projekt, som dagligen gagnar både Inholland och dess studenter. Tack vare appen MijnInholland har Inhollands kommunikation blivit fullt mätbar och studenterna kan enkelt informeras och motiveras. "Tim Butje ansvarar för försäljning och marknadsföring hos teknologibolaget. Han förklarar vad som gör MyInholland-appen så speciell: "StuComm är ett ungt företag och Inholland var en av våra" lanseringskunder ". Vårt samarbete med högskolan för tillämpad vetenskap är intensiv och progressiv: vi utvecklar gradvis nya funktioner för appen MyInholland. Som en av de få pedagogiska applikationerna är den helt riktad mot studenter. De får nu viktig information på ett sätt som de är vana vid. "

Användaren bestämmer

Feedback från studenter är mycket viktigt för StuComm, säger Butje. Detta bekräftas av Jelgar de Wilde, ICT-chef på Inholland. Han arbetar nära teknikföretaget. "Vår filosofi är att användaren bestämmer vad som kommer i appen. Genom appens återkopplingsmodul föreslår vi möjliga nya funktionaliteter till studenterna och beroende på deras svar kommer vi att komma till jobbet. För närvarande testar vi två nya funktioner: en gör studieförloppet på grundval av erhållna ECs genomskinliga, den andra ger studenterna möjlighet att ställa personliga mål för varje period och att få "prestationer" när de får det. Vi undersöker också huruvida registrering för undersökningar kan ske via appen. "De Wilde säger att minInholland-appen efter lanseringen i augusti 2015 hade tio tusen användare inom tre veckor. "Nu finns det redan mer än tjugo tusen, så du kan säga det med appen vi möter ett behov."

Rösta för det bästa IKT-projektet

Röstningsrundan för Computable Awards 2016 börjar den 13 juni. Denna omröstning för omröstning bestämmer för 50 procent vem som vinner. Dessutom ger domarna en genomsnittlig dom som också bestämmer vinnaren för hälften. Computable tillkännager vinnaren den 1 november.

Top