sv.onlinewebcreations.com

Utrecht / Las Vegas - VMware meddelar amerikanska innovationer i sin mjukvarudefinierade datacenterportfölj vid VMworld 2018 för att hjälpa kunderna i sin digitala omvandling. VMware introducerar den nya vSphere Platinum Edition för att bättre säkra kund- och infrastrukturapplikationer. Det finns också en ny version av vSAN för att ytterligare mildra HCI-antagandet, och det finns nya uppdateringar i VMware vRealize Cloud Management Platform (CMP) för att hjälpa kunder att leverera en infrastruktur som är redo för utvecklare från vilket moln som helst genom säker och konsekvent verksamhet.

VMware är ett epicenter för innovativa krafter som förvandlar IT och företag, och anser att ett framgångsrikt digitalt företag kräver en säker och flexibel digital grund. VMwares interoperabla moln-, mobilitets- och säkerhetsprogramvara ger en säkrare och flexibel digital grund som gör att kunderna kan svara på nya möjligheter och hot. Och med vilka de kan leverera på varje app på vilken enhet som helst.

"Även om våra kunders behov och prioriteringar är långt ifrån varandra fokuserar vi på att uppmuntra innovationer som ger dem en digital grund för att möta deras framtida IT-behov samtidigt som de skapar en kritisk länk som hjälper dem de flesta av sina befintliga IT-investeringar ", säger Rajiv Ramaswami, Chief Operating Officer, Products and Cloud Services hos VMware. "Vi fortsätter att investera i infrastrukturprogramvara för datakraft, nätverk, lagring och hantering som kunderna kan lita på."

vSphere Platinum för integrerad applikationssäkerhet

Eftersom både säkerhetshot och den lagstiftande bördan för att hantera riskerna ökar, förändras organisationer från punktsäkerhetsverktyg till inbyggda infrastrukturlösningar. För att hjälpa företagen att hantera dessa hot introducerar VMware vSphere Platinum Edition för att ge omfattande, intern säkerhet för att skydda applikationer, infrastruktur, data och tillgång till kundernas digitala baser. Den här nya versionen kombinerar vSpheres egna säkerhetsfunktioner med VMware AppDefense - vilket resulterar i leverans av avancerade applikationsskyddsfunktioner som är helt integrerade i hypervisorn. Med hjälp av maskininlärning och beteendeanalys möjliggör den nya lösningen vSphere-administratörer att leverera säkra applikationer och infrastruktur genom att köra virtuella maskiner (VM) i ett "känt bra tillstånd". Det ger snabb insikt om VM: s avsikter och beteendet hos applikationen, samt snabba och korrekta upptäcknings- och svaralternativ för hot. Detta gör det möjligt för vSphere-administratörer och säkerhetsgrupper att arbeta bättre tillsammans för att skydda verksamheten. vSphere Platinum Edition innehåller också krediter som kan tillämpas på VMware Cloud på AWS. Detta innebär att vSphere-kunder snabbt kan komma igång med tjänsten.

VMware presenterar också vSphere 6.7 Update 1, med nya funktioner och förbättringar. I synnerhet den fullt utrustade HTML5-baserade vSphere Client för att hjälpa administratörer att hantera sin virtuella infrastruktur. Dessutom kommer vSphere 6.7 Update 1 öka stöd för intelligenta arbetsbelastningar genom att introducera vMotion och snapshot-funktioner för NVIDIA GRID vGPUs. Detta gör det möjligt för administratörer att migrera vGPU-driven VM till andra kompatibla värdar under underhållsarbetet för att helt eliminera störningar för slutanvändare och deras applikationer.

VMware gör HCI-adoption mer flexibel med nya vSAN 6.7 Update 1

Tack vare den nya vSAN 6.7 Update 1 från VMware kan kunderna lättare använda HCI genom förenklade operationer, effektiv infrastruktur och snabb supportupplösning. Den nya utgåvan minskar underhållstiden tack vare inbyggda intelligensalternativ. Dessutom kan administratörer starta nya HCI-kluster snabbare än någonsin tack vare den nya "Quickstart" guidade guiden för att skapa och expandera kluster. Den här guiden leder användarna genom implementeringsprocessen för både vSAN och icke-vSAN-kluster. Den nya versionen ger förbättrad effektivitet genom automatiserad kapacitetsvinst och hjälper administratörer att förutse databehov med nya prediktiva verktyg. vSAN 6.7 Update 1 kommer också att minska tiden för upplösning med diagnostiska verktyg och historiska data för bättre stöd för HCI-miljöer. Dessutom fortsätter VMware att investera i nya områden av HCI-innovation genom att avslöja ett nytt privat vSAN beta-program som samlar in feedback om möjliga sätt att ytterligare förenkla datacentret genom inbäddat dataskydd, filtjänster och molnbaserade lagringsmöjligheter.

vRealize att leverera självhanterande aktiviteter och utveckla färdig infrastruktur

VMware kommer att avslöja nya utgåvor i sin omfattande vRealize Cloud Management Platform för att hjälpa kunder att automatisera och standardisera hur deras digitala bas hanteras i hybridmiljöer och används av utvecklare för VM och containerbaserad applikationsutveckling. Plattformen hjälper klienterna att ta itu med tre viktiga användningsfall: självstyrande operationer, programmerbar provisioning och applikationsoperationer.

vRealize Operations 7.0 ökar möjligheterna till självhantering genom att introducera automatiserad värdbaserad placering, drivd av affärsintresse. Med den här funktionen kan kunderna hantera arbetsbelastningsplaceringar både i och mellan kluster för att spara kostnader och kapacitet eller för att säkerställa prestanda.

Ytterligare, nya och förbättrade möjligheter för fullautomatiserad prestandaoptimering, korrekt arbetsflöde, kapacitetsplanering, förbättringar av användargränssnitt och dashboarduppbyggnad i vRealize Operations 7.0 hjälper kunderna att följa ett "självhanterande" tillvägagångssätt för övervakning och hantering av datacenter och moln miljöer. Denna release ger också en fullständig integration mellan vRealize Operations 7.0 och den nya vRealize Automation 7.5 för placering av arbetsbelastning i kluster baserat på operativa och affärsintentioner (t.ex. användning, compliance och licensieringskostnader).

vRealize Automation 7.5 hjälper kunder att välja en programmerbar metod för provisioning och applikationshantering för att leverera utvecklingsberedd infrastruktur. Med ett nytt användargränssnitt förbättrar vRealize Automation 7.5 användningen av konfigurationshantering med integrationen av Ansible Tower och ger Kubernetes-grupphantering via PKS (Pivotal Container Service) -integration. vRealize Automation 7.5 kommer också att ge förbättrat AWS och Azure stöd, vilket gör det bättre för IT att betjäna kompetensen hos bredare utvecklingsgrupper och applikationstyper.

VMware tillkännager också vRealize Suite 2018 för att ge företagen ökad flexibilitet, effektivitet och kontroll över både traditionella och molnbaserade applikationer på och utanför prem. VRealize Lifecycle Manager 2.0 kommer att möjliggöra ett DevOps-tillvägagångssätt för att hantera CMP under hela livscykeln. Detta gör det enklare för privata moln att använda och konsumera. Ytterligare nya funktioner inkluderar certifikathantering, innehållsstöd för vRealize Operations inklusive instrumentbrädor, bildskärmar, rapporter och varningar samt samtidiga utsläpp av innehåll över hela vRealize Suite.

VMware NSX och Virtual Cloud Networking ansluter och säkrar appar, data och användare

VMware har nu utökat NSX multi-cloud nätverk och säkerhet till fler moln och miljöer, med stöd för arbetsbelastningar i AWS, Azure, VMware Cloud på AWS och lokalt mjukvarudefinierade datacenter och både Linux-baserade och containerbelastade arbetsbelastningar på nakna metall servrar utan hypervisor. Med nytt stöd för NSX-T Data Center i vRealize Network Insight 3.9 kan kunderna accelerera planering och implementering av mikrosegmentering, bättre schemalägga applikationsmigrering och få operativa vyer för hantering, skalbarhet och överensstämmelse för VMware NSX-implementeringar mellan moln. Denna lösning är tillgänglig både som lokal mjukvara och SaaS-erbjudande, med full funktionalitet i båda versionerna. Läs det här pressmeddelandet för mer information om VMware NSX-uppdateringarna.

VMware Skyline stöder proaktivt stöd med nya funktioner och tillgänglighet

VMware har meddelat nya funktioner och bredare tillgänglighet för VMware Skyline, den innovativa proaktiva tekniken som stöder kunderna i drift av VMware-miljöer med ökad pålitlighet, säkerhet och prestanda. VMware Skyline introducerades på VMworld 2017 och är nu tillgänglig för Production Support och Premier Services kunder över hela världen, på engelska, utan extra kostnad. VMware Skyline stöder vSphere, NSX och nu också vSAN. Fler produkter förväntas läggas till i framtiden. För mer information om de nya funktionerna Skyline Advisor och Skyline Log Assist, klicka här.

tillgänglighet

VMware vSphere Platinum Edition, VMware vSphere 6.7 Uppdatering 1, VMware vSAN 6.7 Uppdatering 1, VMware vRealize Suite 2018, VMware vRealize Operations 7.0, VMware vRealize Automation 7.5 och vRealize Network Insight 3.9 förväntas vara tillgängliga i slutet av VMware Q3 FY19 (2 November 2018).

vSphere Platinum-kunder får en särskild rabatt på $ 10 000 USD på VMware Cloud på AWS-tillgångar. Alla platinakunder som köper minst fem licenser är berättigade till rabatten. Villkor gäller.

För mer information om alla meddelanden som gjorts under VMworld 2018 US, ta en titt på online press kit.

-----

Om VMware

VMware är en global ledare inom cloud infrastruktur och rörlighet för företag, vilket hjälper organisationer att påskynda sin digitala omvandling. VMware möjliggör för kunder att tillämpa ett programvarudefinierat tillvägagångssätt för företag och IT med sin cloud-arkitektur och lösningar för datacenter, mobilitet och säkerhet. VMware uppnådde årliga intäkter på 7, 09 miljarder dollar år 2016 och har mer än 500 000 kunder och 75 000 partners över hela världen. Huvudkontoret ligger i Palo Alto, Kalifornien.

Top