sv.onlinewebcreations.com

TomTom (TOM2) meddelar idag att BMW Motorrad motorcyklister nu kan få den bästa TomTom navigationsupplevelsen från sin BMW Motorrad Connected app. De visuella instruktionerna visas på den integrerade styrdisplayen medan appen stannar säkert i motorcyklistens ficka. Ryttare får talade instruktioner via Bluetooth i hjälmen.

Funktionerna är optimerade för motorcyklar och introducerar ett av de mest efterfrågade alternativen - valet att välja vindlängder. Den nya funktionaliteten är tillgänglig från idag. Appanvändare behöver bara uppdatera sin app gratis innan nästa ritt.

Antoine Saucier, VD för TomTom Automotive: "Kombinationen av TomToms kartor, program och tjänster ger BMW Motorrad-drivrutiner en fantastisk motornavigationsupplevelse."

TomTom levererar navigeringskomponenterna till BMW Motorrad via TomToms NavKit navigationsprogram, tillsammans med TomToms NDS-kartor och tjänster som TomTom Traffic, väder och hastighetskameror.

TomTom finns på Pavilion 13, Booth N72 under EICMA 2018.

* Bluetooth®-ordmärket och logotyperna är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och eventuell användning av sådana märken av TomTom är under licens. Övriga varumärken och handelsnamn är de som tillhör respektive ägare.

Om TomTom:

TomTom är den ledande, oberoende specialisten inom platsteknik som skapar rörlighet med mycket noggranna kartor, navigationsprogram, trafikinformation och tjänster i realtid.

För att förverkliga vår vision om en säkrare värld, fri från trängsel och utsläpp, skapar vi innovativa teknologier som håller världen i rörelse. Genom att kombinera vår omfattande erfarenhet av ledande affärs- och teknikpartners stimulerar vi utvecklingen av anslutna fordon, smart mobilitet och ultimat autonom körning.

TomTom har kontor i 37 länder och har sitt huvudkontor i Amsterdam. I hela världen är hundratals miljoner människor beroende av TomTom-tekniken. www.tomtom.com

Top