sv.onlinewebcreations.com

Idag lanserar RTL Digital Media sina helt förnyade kanaler och programwebbplatser. Detta gör att konsumenten kan hitta funktionaliteterna på samma plats på varje hemsida. På grund av enhetligheten i reklamformat har en optimering gjorts för annonsörer. Den nya designen anpassar sig till alla skärmar: från skrivbord till smartphone och iPad.

Patrick Klink, produktutvecklingschef RTL Nederland: "Med de nya hemsidorna har vi helt förnyat grunden för online RTL-domänen. Den främsta orsaken till detta är att vi upplever att programinformationen inte längre bara ses på en stationär eller bärbar dator och därför måste vara tydlig på alla skärmar. Kakelmönstret ger en visuell och användarvänlig sida där funktionerna framhävs, vilka enligt forskning är viktigast för konsumenten. På den nya grunden kan vi fortsätta bygga under de närmaste åren för att svara optimalt på våra besökares förändrade behov. "
Klicka här för Patrick Klinks omfattande blogg.

Ursprungligen RTL.nl, kanalwebbplatser RTL 4, RTL 5, RTL 7 och RTL 8 och cirka 100 standardprogram webbplatser kommer att konverteras till den nya miljön.
Relevanta länkar
Webbplats: www.RTL.nl

Top