sv.onlinewebcreations.com

Ser tillbaka på 2009
Kunder: Med Canton Bern, Manor, Interdiscount, Transa och SIX Card Solutions i Schweiz, med Bobcat och Bridgestone i Beneluxländerna och med Palmers och ÖBB i Österrike kunde välkända nya kunder vinna.

Omsättning: Totalt ökade omsättningen i Schweiz och International 2009 kumulativt med 40% jämfört med föregående år och uppgick till 17, 7 miljoner euro. Som ett ägarstyrt företag publicerar Unic AG inga vinsttal.

Marknadens prestanda: Unics prestanda gjorde det möjligt för kunderna att presentera sina varumärken mer dynamiskt, att vinna nya kunder, bygga upp befintliga kundrelationer och optimera och innovera försäljningen baserat på strategiskt integrerade webblösningar. Unics kärnkompetenser är konsulttjänster, design och tekniktjänster.

Kultur: Unic fungerar enligt de grundläggande principerna för integrerad förvaltning, är ISO9001-certifierad och möjliggör för varje enskild anställd och filial att utveckla sig på grundval av tydligt definierade regler. Dessutom skapar det optimala förutsättningar för högkvalitativa tjänster, gemensamma inlärningsprocesser och professionell kunskapsdelning inom gruppen.

Anställda: totalt 131 anställda är aktiva i Bern och Zürich. vilken ökning med 16 anställda. I Nederländerna och Österrike har antalet fördubblats till 34.

Utsikter för 2010
Utsikterna för 2010 är mycket positiva både i Schweiz och i Nederländerna och Österrike. Unic förväntar sig en tillväxt på 15% för innevarande år.

Mer information
Stephan Müller, VD, VRP Unic Holding AG
Telefon: +41 44 560 12 09
[email protected]

Top