sv.onlinewebcreations.com

Groningen, 5 november 2015 - Företagstelefonleverantör Voys är officiell supporter till Bits of Freedom, den borgerliga rättighetsrörelsen som främjar frihet och integritet på internet. Båda parterna har temat högt på agendan. Med stöd av Bits of Freedom vill Voys stärka striden mot lagstiftningsförslag som begränsar medborgarnas frihet och integritet.

Båda av frihet och Voys motsätter sig frihet och sekretessbegränsande räkningar och vill se till att dåliga policyer reverseras. Bits of Freedom och Voys möttes i februari i år, när Voys - tillsammans med ett antal andra parter - framgångsrikt inkom en process mot staten för Telecom Data Retention Act. Domaren bestämde att lagen hade blivit oskadad.

Sekretess och frihet är oumbärliga

Enligt Voys och Bits of Freedom är det fortfarande mycket arbete att göra inom området privatliv och frihet inom telekomsektorn. Nyligen har ett förnyat utkast till förslag till en lag om intelligens och säkerhetstjänster presenterats som avsevärt ökar övervakningsmöjligheterna, vilket också möjliggör avlyssning av kabel (internet) trafik. Telekomföretag skulle behöva samarbeta för att underlätta den tekniska sidan.

Mark Vletter, grundare av Voys: "Integritet och frihet är oumbärlig för utvecklingen av tekniska innovationer, men blir alltmer hotade. Genom att bli aktiv i detta område hoppas vi kunna göra en större knytnäve mot integritetsbegränsande åtgärder och lagstiftning ".

Hans de Zwart, chef för Bits of Freedom: "De närmaste åren kommer att avgöra framtiden för frihet och integritet på internet. Nu måste vi se till att varje internetanvändare själv kan bestämma vad som händer med hans eller hennes privata data. Nu måste vi ingripa för att se till att alla i Nederländerna kan fortsätta att njuta av ett öppet och gratis internet utan gränser ".

gränssnitt
Stöd till Bits of Freedom är ett logiskt steg för Voys, eftersom frihet är en vanlig tråd i den tjänst som tillhandahålls av telekomleverantören. Voys ger till exempel företagare friheten att välja hur länge samtalsdata lagras, alla tjänster kan avslutas per dag och affärsleverantören är också engagerad i frihet på internet. Bits of Freedom kämpar i sin tur för nätneutralitet, integritet och frihet på internet och lobbyer för detta i Haag och Bryssel.

Om Voys

Voys är en spin-off från TNO och har sedan 2006 levererat fast telefoni till företag. från telefonnummer till telefonnummer och motsvarande enheter på skrivbordet. Voys tror att företagstelefoni kan göra bättre. De personer som arbetar hos Voys och kunder som är hjälpte på ett personligt, öppet och stödjande sätt är centrala. Detta innebär: rådgivning från personer med kompetens, en enkel webbmiljö där kunden kan bygga den perfekta telekomlösningen och kontrakt som kan avslutas per dag.

Top