sv.onlinewebcreations.com

's-Hertogenbosch, tisdag 28 april 2015 - RES Software, den ledande tillverkaren av digital arbetsplatsteknik, har kallats "cool leverantör" i den senaste Gartner-rapporten "Cool Vendors in Infrastructure Services, 2015". Enligt rapporten representerar de valda organisationerna en mångfald i nya affärsmodeller och tillvägagångssätt som hjälper företag att omvandla sin IT-miljö för att ansluta sig till den nya verkligheten. Dessa organisationer skapar nya sätt att dra nytta av möjligheter på marknaden och erbjuda alternativ för IT-chefer och andra chefer som vill göra skillnaden med tekniska och infrastrukturella lösningar. "Gartner refererar till RES IT Store, fullservice IT-butiken som var lanserades 2014.

Enligt Gartner är RES Software en av leverantörerna som "levererar värde till företag och IT-användare genom innovativa tjänster och nya metoder för att utnyttja affärsfördelar. De hjälper kunderna att möta de viktigaste utmaningarna i dagens digitala ekonomi. "RES IT Store berömmer för att tillhandahålla" en automatiserad leverans av IT-tjänster till slutanvändare "och Gartner säger att" RES IT Store är inte bara Ökar IT-effektiviteten och ger en smidig självbetjäningsmekanism till slutanvändaren, men hjälper också till att realisera ett paradigmskifte till användarorienterad leverans av tjänster. En som har befriats från kedjorna av enhet-centrerade stationära verktyg ".

"Gartners erkännande betonar vad vi även hör av våra kunder med IT-butiken", säger Al Monserrat, VD för RES Software. "Det förbättrar de anställdas operativa effektivitet drastiskt genom automatisering av affärsprocesser och leverans av IT-tjänster. Genom att kombinera IT Store med RES Workspace Manager kan IT-avdelningar öka värdet till verksamheten genom ökad personalprestanda och betydande riskreducering. "

"RES IT Store är en fullservice servicebutik som uppfyller visionen om IT som en riktig affärstjänst. Det bidrar till värde för företag och gör det enklare för medarbetarna att vara maximalt produktiva ", säger Bob Janssen, grundare och Chief Technology Officer på RES Software. "Vi gör det enklare att använda och vi ser till att alla enheter kan användas var som helst, med säkerhet som anpassar sig till medarbetarens sammanhang. Det är så modernt det ska fungera. "

Om du är intresserad av mer information om RES IT Store kan du kontakta RES via webbplatsen www.ressoftware.nl.

# Om RES-programvaran

RES Software erbjuder flexibla och produktiva medarbetare självbetjäning och optimerad leverans av tjänster och applikationer för nästan vilken teknik som helst, inklusive de ledande Citrix- och VMware-plattformarna. Med hjälp av ett användarorienterat tillvägagångssätt hjälper RES organisationer att uppnå bättre affärsresultat med en bättre användarupplevelse kombinerat med effektiviserad verksamhet och färre risker. RES har ett brett spektrum av patenterade teknologier, snabb tid att värdera och högkvalitativa kundservice för mer än 3000 företag över hela världen. Besök www.ressoftware.nl för mer information och följ oss på Twitter @RESsoftware_NL.

Top