sv.onlinewebcreations.com

Sedan det här året har den populära dataprogrammet Happn och Semilo blivit krossad. Tack vare detta samarbete är det möjligt för nederländska annonsörer att nå millennials och att engagera sig med dem.

Happn är den första 100% mobil dating appen som låter människor hitta varandra igen, när deras vägar har korsat. Användare kan indikera att gilla varandra, om det är ömsesidigt så är det en förälskelse!

Appen räknas med 800 000 användare sedan introduktionen i Nederländerna. Dessa användare är i allmänhet urbana, trendiga och öppna. Nästan hälften av användarna är mellan 25 och 34 år och 70% av användarna är aktiva. Tack vare happn kan märken komma i kontakt med konsumenterna via inbyggda format och varumärkesintegrationer.

"Vi är väldigt entusiastiska och nöjda med ankomsten av happn! Det är en stark titel som ger oss möjlighet att göra den millennie målgruppen ännu mer tillgänglig. " Således Marcel Schuyt - Ägare Semilo.

"Happn är för närvarande aktiv i 40 storstäder på fem kontinenter. Vi föredrar alltid partnerskap med lokala partners när det gäller direktförsäljning, programmatik och varumärkespartnerskap. Under RFP-processen stod Semilo på grund av sin kompetens och omfattande kunskap om Benelux-marknaden. " Enligt Bertrand Humblot - SVP Advertising at happn.

Under tiden har flera märken använts happn, inklusive Bijenkorf under Alla hjärtans dag, Albert Heijn med Appie2Date och Love Tour på Stedelijk Museum. Förlovningsresultat uppnåddes som överskrider referensvärdet för de relevanta formaten i appen.

Top