sv.onlinewebcreations.com

Haag den 3 december 2018 - AvePoint, leverantör av en backup och datahanteringsplattform, introducerar AVA (AvePoint Virtual Assistant), dess första AI-driven bot för Office 365. Office 365-användare som av misstag hämtar filer, dokument eller Om du raderar e-postmeddelanden (eller inte kan hitta dem) behöver du inte längre kontakta IT-avdelningen. Den virtuella assistenten AVA är tillgänglig som en gratis app i Microsoft Teams Store.

Tack vare AVA kan användare av den populära Cloud Cooperation Platform Office 365 nu lokalisera och återställa raderat innehåll via taligenkänning. I Microsoft-lag kan AVAs virtuella assistent chattas direkt, varefter det automatiskt utför en sökning baserat på användarens rättigheter i Exchange, Outlook och papperskorgen i OneDrive. På så sätt kan det begärda objektet återställas.

Cloud Backup

När AVA är kopplad till Cloud Backup för Office 365-lösningen från AvePoint kan den virtuella assistenten också hitta innehåll som inte längre lagras av standard säkerhetskopieringsfunktioner för Office 365. För närvarande är mer än sex miljoner Office 365-användare beroende av AvePoint Cloud Backup för att säkert hantera sina data i Microsoft Office 365 och Azure datacenter över hela världen.

"Med AVA stärker vi AvePoints position som den obestridda ledaren i Office 365-backup, säger Hylke van der Velde, landschef på AvePoint i Nederländerna. "Vi var första parten med en komplett SaaS backup lösning för Office 365, och den första som stöder säkerhetskopieringar av speciella Office 365 arbetsbelastningar som Microsoft Teams. Nu är vi också de första med en intelligent chatbot för slutanvändare, som de kan återställa data på ett användarvänligt sätt. Så här gör AvePoint innovativa för att ge sina kunder det bästa skyddet för Office 365-data, för att göra affärskunderna självförlitliga och för att minska IT-avdelningens börda. "

Minska hanteringsbördan

Med AVA får företagsanvändare större kontroll över sina data i Office 365, vilket gör molnoperationer och supportteam mer produktiva.

AVA hjälper användarna att snabbt hitta, återställa och använda allt innehåll de behöver. IT-proffs behöver inte längre verifiera slutanvändarnas identitet, bestämma avdelningskostnader eller genom att gräva Office 365-papperskorgen, säkerhetskopieringsindex från leverantörer från tredje part eller olika dokumentversioner för att hitta specifikt innehåll.

AvePoint vill stödja alla viktiga språk med AVAs virtuella assistent med fullständiga möjligheter till NLP (naturlig språkbehandling). Dessutom utvidgas möjligheterna att integrera tjänsten med den kompletta portföljen Office 365-lösningar. Detta inkluderar AvePoint Cloud Governance, som används av organisationer för att automatisera skapandet och livscykelhanteringen av lag i Microsoft Teams.

För mer information om AVA och för att se henne i aktion: https://www.avepoint.com/products/cloud/backup/office-365

Titta på videon: Träffa AVA! Office 365 File Restore Bot för slutanvändare i Microsoft-lag

##

Om AvePoint

Mer än 16 000 företag och 6 miljoner SharePoint- och Office 365-användare över hela världen använder sig av AvePoint-programvara och tjänster för data migration, säkerhetskopiering, säkerhet och hantering av data, både i molnet, lokalt och i hybridmiljöer. AvePoint fokuserar på operativ styrning, hållbar adoption av företagsamarbete, datahantering och dataskydd. Avepoints lösningar används inom olika sektorer, från juridiska, finansiella och tillverkande företag till sjukvårdsinstitutioner, utbildning, tillverkning, regering och försvar. Företaget är Microsoft Global ISV Partner, var fyra gånger Microsoft Partner of the Year, har sex gånger Inc. 500/5000 lista, och uppträdde fem gånger i Deloitte Technology Fast 500. AvePoint grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Jersey City, NJ. För mer information www.avepoint.com.

Top