sv.onlinewebcreations.com

De Financiële Telegraaf öppnar en online-kanal där utgivaren och tredje part kan publicera sina filmade seminarier.

För detta ändamål samarbetar De Telegraaf med OnlineSeminars.nl, som levererar tekniken. Besökare på DFT.nl/seminarier hittar seminarier om pengar och investeringar som spelas på webbplatsen.

Utgivaren har försökt i ett år att förklara hur specialiserade onlineseminarier kan skapa resultat kring ett tema. Inledningsvis var seminarierna inte offentligt tillgängliga efteråt. Deltagarna mailades en länk. Nu är presentationerna på Telegraaf-domänen, som är tillgängliga för alla.

Krijn Haasnoot, kanalchef DFT.nl: "Seminarierna på nätet är en stor framgång och uppskattas mycket av deltagarna. 500 till 1000 deltagare deltar online per seminarium. Många deltagare vill se seminarierna igen. Det är nu möjligt via plattformen. Dessutom är plattformen öppen för tredje part för att placera sina online-seminarier. Målet är att bli den centrala mötesplatsen för online-seminarier. "

Det finns dussintals presentationer online, huvudsakligen från DFT själv och online-mäklare Alex. Det finns några videoklipp från andra parter, som ING, RBS och VEH.

Foto: Itzafineday (cc)

Top