sv.onlinewebcreations.com

Utbildning och service. Dessa är de viktigaste pelarna för GaiaZOO, djurparken i Kerkrade, södra Limburg. Med den nya GaiaZOO-appen lanserad den här veckan lär besökarna inte bara mer om djuren, men appen förbättrar även besökarnas upplevelse. Appen innehåller praktiska tips och en omfattande karta. Besökare läser också mer om djuren genom ett interaktivt spel. Mycket viktigt i utvecklingen var att besökare ägnar särskild uppmärksamhet åt djuren och parken under sitt besök i djurparken.

App bygger en bro mellan den fysiska och digitala världen
Med en stark blandning av service och utbildning bidrar appen till en bättre total upplevelse av besökare. De saknar inte längre en foderpresentation, kan hitta sig utan problem och lära sig mer om djuren än när de går igenom parken utan appen. Till exempel, genom kreativ översättning av djurfakta till ett digitalt spel, lär besökarna hur en vinterpäls ser ut, att inte varje giraff är densamma och hur skogshunden markerar sitt territorium. Dessutom måste besökare spåra koder som är gömda på djurhallen. Den fysiska miljön är således verkligen inblandad i spelet. Detta främjar upplevelsen av besöket och överbryggar klyftan mellan den digitala och den fysiska världen.

En bra app hade varit på GaiaZOOs önskelista i flera år. Speciellt vad gäller utbildning, ville GaiaZOO kunna erbjuda mer än tecken med djuren. Online-partner Ha en trevlig dag tillsammans med GaiaZOO, utvecklat en praktisk app med pedagogiska spel. Och de gömde mycket roliga fakta via appen.

"Vi ville inte att folk ständigt stirrar på sina mobila skärmar när de går igenom parken. Det var därför vi letade efter en blandning av digitalt och verkligt liv. Det betyder att spelet bara kan spelas i parken och du måste ofta vara på djurhushållet i fråga. "- Matthijs Verberkmoes, senior online konsult Har en trevlig dag.

Tack till del till Rabobank kan investeringar göras i ett nytt WiFi-nätverk, vilket gör det ännu mer relevant för att utveckla en bra app. De har också investerat i själva appen.

Huvudfunktioner:
Interaktiv karta - kartan innehåller de viktigaste platserna i parken (intressepunkter) som är helt dynamiska och underhålls av djurparken själv. Kortet är också fullt av roliga djurfakta (så fort en cheetah går över avståndet till GaiaZOO-restaurangen).
Dagsprogram - uppdaterad realtid, med självinställda varningar för att se till att du inte saknar något.
Spel - där du alltid måste vara fysiskt närvarande i parken.
Alternativ för bilddelning - I parken kan du lägga till dina foton platsspecifika för kartan och dela dem via sociala medier med hashtag #SharetheZOO. Så du vet omedelbart att du måste gå för att se de nya lejonungarna, för en medbesökare har angett att de nu är ute.

Plattform: iPhone-appen är tillgänglig i Appstore; Android-versionen följer senare i sommar.

poäng:
Strategi, koncept, design, riktning, teknik CMS: Ha en trevlig dag
Teknik App: Myler Media
Ansvarig för kund: Sandy Ederveen, Michelle Hollands, Erik-Jan Sanders

Top