sv.onlinewebcreations.com

Efter omfattande analys valde vi slutligen Microsoft OCS med Plantronics, Polycom eller Jabra som headset.

Efter anbudsförfarandet valdes Polycom Calisto 540m headset äntligen hos Centralpoint.nl som leverantör. Mervärdet av Centralpoint.nl har ännu en gång bevisat sig i denna process.
Samarbetet med Plantronics är sådant att Centralpoint.nl har kunnat anpassa erbjudandet till det förberedande arbetet som Plantronics och Windesheim har gjort.

Franklin Nurmohamed of Windesheim säger: "Vi blev positivt överraskad av priset på Centralpoint.nl. Beroende på budgeten fick vi oss att utrusta alla 1800 arbetsplatser med en skrivbordsenhet. Spridning över 5 grenar kan vi nu tala om enhetlighet på alla arbetsplatser. När beslutet fattades gick allt ganska snabbt. Centralpoint.nl mottog ordern och två (2!) Dagar senare mottog vi alla enheter "

Om Centralpoint.nl
Centralpoint.nl är en online leverantör av datorprodukter, som ingår i "Deloitte Technology Fast 50". Företaget erbjuder konsumenter, myndigheter och företag mer än 440 000 artiklar från mer än 2 300 varumärkesproducenter. Kunderna kan inte bara hitta de senaste populära typerna av en produkt på www.centralpoint.nl, utan även de mindre kända. Förutom snabbheten och bekvämligheten med att köpa via internet kännetecknas Centralpoint.nl av sin personliga kontakt med kunden. Centralpoint.nl levererar leverans inom 24 timmar till konkurrenskraftiga priser genom ett unikt automatiserat system.

Joop van den Ende och Hubert Deitmers har sedan 2008 haft ett 30% intresse i Centralpoint.nl och är aktivt involverade i företagets tillväxt.

Top