sv.onlinewebcreations.com

AppSense, en ledande leverantör av lösningar för användarmiljöhantering för säkra slutpunkter, meddelade idag att DataNow 4.0, en ny version av den säkra filsynkroniseringen och migrationslösningen från AppSense, släpptes. DataNow 4.0 erbjuder nya funktioner för end-to-end-kryptering, central konfiguration och transparent synkronisering av Microsoft Outlook PST-filer. Finkornig lösningshantering förenklar och säkerställer synkronisering för slutpunkterna och är idealisk för Windows 10-migreringar.

DataNow ger säker filsynkronisering och migrering för filer som lagras i organisationen med en inbyggd användarupplevelse på Windows och mobila ändpunkter. Slutanvändarna får intuitiv tillgång till filer och data, var de än befinner sig, medan IT-avdelningen har full kontroll över all den informationen. Detta säkerställer användarnas produktivitet.

DataNow 4.0 är den perfekta lösningen för att göra stora Windows 10-migrationsprojekt så enkelt som möjligt. DataNow 4.0 minimerar arbetet med migration och datakonsolidering till ett minimum och förbättrar synligheten av infrastruktur, prestanda och hantering. Den nya versionen erbjuder extra datasäkerhet genom att kryptera data i transit och i vila och reducerar lagring I / O vid filuppgifter. Allt detta resulterar i en prestanda som är fyra gånger så hög som DataNow 3.6. Tack vare en strömlinjeformad databasanvändning är kraven för SQL Server-infrastrukturen i många grupperade implementeringar mycket lägre.

DataNow 4.0 förenklar hanteringen av filsynkronisering och migrering med en redesignad webbadministratörskonsol. Denna konsol låter systemadministratören hantera ett komplett DataNow-apparatkluster: övervakning av status, uppdateringar och omstart eller stängning av apparater. Webbadministratörskonsolen håller reda på versionsinformationen och patchhistoriken för alla apparater i klustret.

För slutanvändarna ger DataNow 4.0 en enklare användarupplevelse på skrivbordet i Windows. Synkroniserade filer kan visas med ett brev från en nätverksenhet, vilket innebär att mindre utbildning behövs och helpdesken är mindre laddad. En synkroniseringsdisplay för Windows-slutpunkten håller slutanvändarna informerade om synkroniseringsstatusen. Microsoft Outlook PST-filer synkroniseras enkelt utan någon nedetid eller stillestånd för Windows-klientens användare.

"Organisationer av olika storlekar skulle vilja använda Windows 10. Det är ofta så att slutpunkterna är fulla av okontrollerade och inte centralt lagrade data, vilket kan gå förlorade vid utrullning av ny maskinvara eller en uppgradering av operativsystemet, säger Jon Rolls, vice vd för produktledning på AppSense. "Externa användare eller användare som ofta är på väg måste kunna på ett tillförlitligt sätt, offline, få tillgång till filerna som lagras i organisationen med fullständig skrivbordsintegration. Arbetsflödet ska inte förändras och det ska inte vara så att alla måste gå på kurs igen. AppSense DataNow har utvecklats speciellt för detta ändamål. Användare får säker tillgång till kritiska filer och Windows 10-migreringar och datakonsolideringsprojekt förenklas. Extra synlighet skapas och prestanda, hantering och effektivitet förbättras utan avbrott för användarna. "

Ytterligare funktioner i den nya DataNow 4.0:
• Synkronisering av PST-filer från slutpunkten baserat på period och / eller modifierad volym (mätt i MB)
• Ny SMB v2 och v3 protokollbibliotek för säkra, effektiva anslutningar till filer lagrade inom organisationen
• Stöd för end-to-end-kryptering (AES-CCM 128) när du använder SMB 3.0 och SMB 3.02 fildelar
• Synkroniseringsstatusdisplayen på Windows-slutpunkten för att hålla slutanvändarna informerade (inaktiva, synkroniserade, pausade och offline).
• Dynamiskt svar på delrättigheter och buffertstorlek / rymdberäkningar

DataNow 4.0 är nu tillgänglig. För mer information eller för att begära en demo, gå till http://www.appsense.com/products/datanow/.

Om AppSense
AppSense är en ledande leverantör av lösningar för användarmiljöhantering för säkra slutpunkter. Med denna teknik kan IT-avdelningarna hantera arbetsstationer - inte bara fysiska och virtuella skrivbord, utan även skrivbord i molnet - mer säkert och enkelt. AppSense-lösningar används av 3600 organisationer runt om i världen för att hantera cirka nio miljoner slutpunkter. AppSense är nu en del av LANDESK, som har kontor över hela världen. Mer information finns på www.appsense.com.

Top