sv.onlinewebcreations.com

Fullservice internetbyrå WebArchitects har lanserat den nya webbshoppen i specialbutiken PW Akkerman. Webshopen är en av de första webbshoparna som går live på den senaste utgåvan av E-business plattformen RightClick; Nano.

PW Akkerman är sedan 1927 en välkänd fyllnadsspecialbutik i Amsterdam och omgivning. Med varumärkesvarumärken som Parker, Montblanc och Porsche har PW Akkerman etablerat ett starkt namn på marknaden för skrivinstrument och lädervaror.

Det eleganta utseendet i affären på Kalverstraat finns i utformningen av den nya webshopen. Färgschemat ger cachet till lyxprodukterna som erbjuds. Med förstoringsglas kan artiklarna ses i detalj.

Den nya utgåvan av E-business-plattformen RightClick valdes till förverkligandet av den nya webbutiken. Denna RightClick Nano-upplaga har utvecklats på grundval av HTML5 och CSS 2.1 och ger besökaren många möjligheter, till exempel sättet att presentera produkten.

Med webshoppen fokuserar PW Akkerman på konsumentmarknaden. Därför har särskilda länkar med sociala medier gjorts så att besökare direkt kan skicka en viss produkt och dela den med vänner. Webshop erbjuder också möjlighet att skriva recensioner om produkter.

Om PW Akkerman
PW Akkerman har varit fyllnadsspecialist sedan 1927. Med en butik på Kalverstraat i Amsterdam är Akkerman ett etablerat namn i området och på marknaden. Akkerman är försäljningsstället för alla exklusiva brevpapper och lädervaror, t.ex. påsar och skrivmappar.

Om WebArchitects
WebArchitects från Amsterdam är Benelux fullservice-internetbyrå och hjälper företag att uppnå sina online-ambitioner. Som specialist inom e-handel designar vi särpräglade mönster, vi utvecklar attraktiva nätbutiker och interaktiva marknadsföringskampanjer. Vi levererar också effektiva och kostnadsbesparande integrationslösningar. WebArchitects är huvudsponsor för Webwinkel Vakdagen 2011. Kunderna inkluderar Expresso Fashion, Barts Winter Essentials, Fleurop, Ricoh, Paagman, MacCity och Nobel.

PW Akkerman Amsterdam BV
Kalverstraat 149
1012 XB Amsterdam
T: 020-623 1649
E: [email protected]
W: www.pwakkerman.nl

WebArchitects BV
Johan Huizingalaan 400
1066 JS Amsterdam
T: 020-6717171
E: [email protected]
W: www.webarchitects.nl
Twitter: WebArchitectsNL

Top