sv.onlinewebcreations.com

Betala en beställning i 3 avbetalningar online utan att spendera ett öre på det. Det är In3, det nya märket för betalningsmetoden utvecklad av Capayable. Med ett nytt varumärke och proposition vill Eindhoven-företaget fortsätta växa på betalningsmarknaden.

Capayable lanserar det nya In3-varumärket för betalningsalternativet den 18 september förskjutet. Betalningsmetoden In3 erbjuder online-kunder möjligheten att betala säkert i 3 räntor med noll procent ränta. Med In3 försöker Capayable bli en standardbetalningslösning i alla onlinebutiker.

Nytt varumärke
Patrick van de Graaf, chef vid Capayable, om det nya varumärket: "Från marknadsföringssynpunkt har vi ett starkare varumärke på betalningsmarknaden med In3. Det står exakt vad det står för. I början kommunicerade vi med spridningsbetalningar, vilka konsumenter associerades med långa perioder, höga räntor och BKR-registreringar. Vi talar inte om det. Vi vill hålla det enkelt och tydligt, så namnet ändras. Vi har valt en ny och slående husstil för att vara extra distinkt. Som en innovativ betalningsmetod vill vi också vara i framkant av detta. ''

IN3
Hur fungerar det? På kassan i en webbbutik väljer konsumenten betalningsalternativet In3. Konsumenten betalar första delen direkt via iDEAL. Den andra och tredje delen betalar kunden inom 30 respektive 60 dagar. För att förhindra oansvariga inköp utför In3 en datakontroll inom en split-sekund. Datakontrollen baseras på sociodemografiska faktorer i kombination med betalningsupplevelser från det förflutna. Betalningslösningen accepterar order från 100 till 3 000 euro.

Ny proposition
Online-återförsäljaren är obelastad under hela processen, eftersom In3 omedelbart tar över fakturan. Till exempel betalas online-återförsäljaren inom 15 dagar och risken tas om hand. Speciellt reduceras tröskeln för dyrare produkter avsevärt.

Patrick van de Graaf: '' Intern forskning visar att genom att erbjuda spridningsalternativet ökar konverteringen i genomsnitt med 15% i webbshop och det genomsnittliga orderbeloppet kan stiga till 30%. Med In3 webbshops har ett extra marknadsföringsverktyg för att öka försäljningen. ''

Top