sv.onlinewebcreations.com

Luuk Ros gick med i NIMA, den professionella föreningen och examensinstitutet inom marknadsföring, kommunikation och försäljning. Han ansluter sig till NIMA Management Team och ansvarar för intern och extern kommunikation av NIMA och kommer att hjälpa till med utvecklingen av NIMAs affärsmedlemmar. Han kommer bland annat att fokusera på NIMA: s egna medier, de fasta innehållspartnerna, optimeringen av sociala medier och innehållsstrategi samt intern och extern kommunikation.

Ros kommer över från Sijthoff Media Group, där han tyckte om att vara chefredaktör för Tijdschrift voor Marketing and MarketingOnline i två år: "Under senare år har jag arbetat intensivt med folket på NIMAs huvudkontor och lär känna föreningen väl. NIMA underlättar och stöder yrket och funktionen som jag har mycket affinitet med och för vilken jag vill göra skillnaden. NIMA har varit väl under kontroll de senaste åren och fastställer standarder för marknadsförare för att säkerställa marknadsföringstillhörighetens kvalitet. För mig säger det nästan som att jag vill bidra till detta och jag tycker att det är fantastiskt att jag får chansen. Du kan inte komma närmare marknadsföringsbranden. Det är en underbar utmaning som jag använder med båda händerna!

Martin Huisman, ordförande för NIMA, är nöjd med ankomsten av Ros. "Luuk är en stor tillgång till NIMA. Han har bred kunskap och ett stort nätverk inom marknadsföring, kommunikation och media, men vi känner honom också som någon som följer förändringarna i marknadsföringen med stor entusiasm och delar sina resultat. Vi har arbetat tillsammans i ett antal år och har alltid varit väldigt nöjda med varandra. Genom att få honom ombord kan vi stärka vår roll och position, i centrum för marknadsföring i Nederländerna och öka vår synlighet.

Om NIMA
NIMA är den professionella föreningen och examensinstitutet inom marknadsföring. Vi stöder marknadsförare med kunskap, kontakter och inspiration under hela sin karriär. Vi ger en indikation på kunskapsnivåer och arbetslivserfarenhet genom undersökningar och certifiering. Vårt mål är att möjliggöra för varje marknadsförare genom sina olika former av inlärning och på önskad nivå för att utveckla sin personliga tillväxt och yrkesutveckling i yrket.

Redaktionen

Populära Kategorier

Top