sv.onlinewebcreations.com

Xtandit och Expansion firar tioårs jubileum

Woerden den 22 november 2016 - Xtandit, den största Xerox-affärspartnern i Nederländerna, kommer att fokusera mer på sitt dokumenthanterings erbjudande. För att göra detta möjligt kommer företaget att expandera det befintliga partnerskapet med Expansion, leverantör av Document Management System (DMS) Xtendis. Parterna kommer att arbeta närmare för att översätta kundbehov till nya innovativa funktioner i Expansion's DMS-system. Detta gör det möjligt för Xtandit att unburdena och ge råd till sina kunder i hela spektrumet av dokumenthantering, dokumentarbete och dokumentsäkerhet. Genom att intensifiera samarbetet och samla kunskapen förväntas de två företagen uppnå en väsentlig tillväxt.

Ett konkret exempel på intensifieringen av detta samarbete är tillägget av extra säkerhetsalternativ till Xtendis DMS-plattformen, som för närvarande jobbar på. Xtandit har tagit initiativ till att sammanfoga krafter från sina partners Quiver and Expansion. Xtendis garanterar säker datasäkerhet i filer och arkiv. Quiver lägger till säkerhet i filer när arkiverade data delas med andra. Xtandit kan därför tillhandahålla en total lösning och svarar sålunda på sina kunders frågor angående datasäkerhet, skyldigheten att rapportera data läckage och skyddet av personuppgifter.

Xtandit och Expansion firar årets tioårsjubileum av deras samarbete. På tio år har partnerna gemensamt genomfört hundratals Xtendis DMS-lösningar. Med detta hjälper parterna kunderna att digitalisera kontraktshantering, pensionsfiler, fakturahantering, personalfiler, arkivering och andra filer. Tillsammans tjänar de kunder som Naturligtvis, Dierenbescherming och Smit & Dorlas kaffebryggare.

Johan Blank, chef vid Expansion: "Det är mycket speciellt att ha arbetat tillsammans med Xtandit som partner i tio år. Våra tjänster och produkter kompletterar varandra perfekt och det är också den viktigaste anledningen att intensifiera partnerskapet. Vi ser fram emot att arbeta med Xtandit om den fortsatta utvecklingen av Xtendis, för att kunna betjäna marknaden ännu bättre. Till de närmaste tio åren! "

Edwin Jongsma, Commercial Director at Xtandit: "Expansion är en partner för vilken dokumenthantering är kärnverksamhet. Efter många års samarbete är våra arbetsprocesser mycket väl samordnade. Expansion och Xtandit känner tillsammans ansvariga för kundproblem. Förstärkningen av detta partnerskap innebär att vi kan ta itu med fler problem genom att utveckla nya funktioner inom dokumenthantering och säkerhet. På så sätt är DMS-systemet ett konkret svar på olika frågor från våra kunder. "

Top