sv.onlinewebcreations.com

War Child har varit engagerad i mer än tjugo år för barn med traumatiska krigsupplevelser. Den oberoende organisationen ger en säker miljö för barnen och hjälper dem att hantera sina krigsupplevelser. Det kräver pengar och det är möjligt via Zorgverzekering.net på ett mycket enkelt sätt.

Judith Bouwman, åtgärdskoordinator War Child: "Vi är glada över att Zorgverzekering.net är engagerad i War Child! De hjälper många krigsbarn med det och vi kan bara uppmuntra det. "

Det finns många som vill byta till ett annat hälsovårdsföretag länge, men de som ännu inte har kommit överens med det. Då är det nu den bästa tiden! Zorgverzekering.net erbjuder en oberoende jämförelse och information om sjukförsäkring. Den oberoende webbplatsen hjälper till att hitta den sjukförsäkring som bäst motsvarar konsumentens önskemål och behov. För alla som överför till en annan sjukvårdsförsäkring via Zorgverzekering.net, donerar Zorgverzekering.net 5 euro till War Child. För 12 EURO kan ett krigsbarn delta i ett av War Child-programmen, till exempel en kreativ trumverkstad. Med varje 2, 5 överföringar via Zorgverzekering.net har ett barn redan hjälpt! Konsumenterna kan därför samtidigt spara på sin sjukförsäkring och därmed rädda barns liv i krigszoner.

Remko Allertz, generaldirektör för Rocket Prospects och initiativtagare Zorgverzekering.net: "War Child-programmet erbjuder dessa barn en säker miljö och hjälper barn att behandla sina krigsupplevelser. De aktuella händelserna i Mellanöstern, till exempel, gör initiativ som War Child oumbärliga. "
Via Zorgverzekering.net konsumenter jämför deras sjukförsäkring för den goda orsaken!
http://www.zorgverzekering.net/warchild/

Top