sv.onlinewebcreations.com

Utrecht, 27 februari - Under första kvartalet börjar fem nya medarbetare på digital kommunikationsbyrå FX från Utrecht. Teamet expanderar betydligt med ankomsten av en storyteller, digital konsult, utvecklare, junior projektledare och designer.

Förra året tog utbildningscentret FX i Utrecht också nio anställda. Kreativ chef John van de Vorstenbosch förväntar sig snart att attrahera mer digital talang. "År 2016 växte vi redan snabbt, delvis på grund av att marknaden förbättrades. I år kommer vi att göra allt mer arbete för befintliga och nya kunder. Som ett resultat fick vi snabbt leta efter nya kollegor. Vi är väldigt stolta över att kreativ talang så förtjänar en plats vid FX. Visst med upptäckten av erfarna krafter som hjälpt oss. "

Om de fem nya digitala infödingarna

Sem Chouikha (36) stärker det kreativa FX-teamet som Storyteller and Creative. Chouikha utvecklades bland annat i Amsterdam-byrån Big Shots och som frilansare till väldigt erfaren kreativ utvecklare. "FX är för närvarande mycket stark för att producera alla tänkbara medier och har all kunskap och färdigheter att bli framtida kontor. Genom att fästa fokus på en kreativ nivå hoppas jag kunna bidra till den utvecklingen. "

Jaap Oostinjen (32) har redan arbetat för FX på frilansbasis och förenar sig nu

som digital konsult på kontoret. Oostinjen har många års erfarenhet inom webb- och apputveckling. "Med min kunskap om interaktion, nya tekniker och utveckling av innovativa lösningar använder jag FX för att driva de tekniska gränserna för våra projekt."

Pleun Usman (27) började som Junior Project Manager. "FX är en platt organisation med uppmärksamhet på personlig utveckling, förtroende och ansvar. För mig innebär detta utmanande arbete för en stor och intressant kundbas, där många olika discipliner arbetar tillsammans. "

Willem-Jan Straver (26) är främst och bakåtutvecklare av MagicBullet i Amsterdam. "Vid FX strävar vi efter det bästa. Unikt i detta är den mysiga och avslappnade arbetssituationen, där du får all frihet i vad du gör och hur du närmar dig ditt arbete. Som ett resultat kan jag utvecklas ännu bättre som en full stack-utvecklare. "

Jelle Clignet (23) byter internetbyrå Har en trevlig dag från s Hertogenbosch för FX. Designer sätter sin kunskap inom design, utveckling och koncept till Utrecht. "Jag gillar att designa kreativa lösningar som kombinerar alla dessa element. Oavsett om det är en presentation, praktikdesign eller hemsida. "

Vem är FX

FX specialiserar sig med FX Digital för att uppmärksamma den digitala tiden. Med den andra etiketten FX Live gör de samma genom livehändelser för kunder som HEINEKEN, Tata Steel, PostNL och Deloitte. För mer information kontakta Creative Director John van de Vorstenbosch:

Top