sv.onlinewebcreations.com

Coen Haver har officiellt startat som kreativ chef för Breese, det nya innehållsföretag som tillhör E-sites-gruppen. Som filmskapare och tidigare försäljningschef tar Coen en ryggsäck fylld med kunskap och erfarenhet.

Den högra kartdragaren

Breese-teamet inventerar och skapar kreativt digitalt innehåll för organisationer och kunder från gruppmedlemmarna: E-webbplatser, TDE, Techtwo och Fingerspitz. Sjoerd van Oost, grundare av Breese och partner för E-webbplatser, ser Coen som rätt drivkraft för etiketten. "Hans erfarenhet som filmregissör, ​​med filmer som visas på festivaler över hela världen, och hans tidigare position som försäljningschef gör honom till rätt person. Och självklart är hans enorma drivkraft för att göra Breese till en framgång. "

Innehåll är avgörande

Bloggar, whitepapers eller videor. En effektiv webbplats är inte möjlig utan bra innehåll. Men regelbundet börjar ett företag eller en organisation att tänka på det för sent, till exempel på grund av otillräcklig kapacitet eller budget. Coen: "Innehåll skapande och därmed Breese måste komma i topp med alla företag. Jag ser verkligen fram emot att möta denna utmaning och jobba med banbrytande projekt. "

Produktionerna körs med full hastighet

Under de senaste åren har det ökat fokus på kvaliteten på digitalt innehåll för varumärken. Mer fokus på bild och den explosiva ökningen av videokonsumtion spelar också roll här. E-sites Group har lanserat innehållsbyrån för denna växande efterfrågan på marknaden. Breese hade en flygande start med bland annat order för Hubo / Multimate, Coosto och Keukendepot. Vi arbetar för närvarande med innehållsskapande och videoproduktion för bland annat Bruynzeel Keukens och Dataplace.

Om E-Sites Group

Breese tillhör E-sites-gruppen. Med olika operativföretag i online-strategi, koncept, design, utveckling, e-handel, mobil, innehåll och internetmarknadsföring, erbjuder E-Sites Group en lämplig lösning för varje web- och mobilproblem.

Top