sv.onlinewebcreations.com

Enschede, 16 maj 2014 - TriMM har vunnit det nederländska interaktiva priset (DIA) i B2B-kategorin på torsdagskvällen. Priset beviljades till fullservice-internetbyrån från Enschede för fallet Victron Remote Management (VRM) -ansökan. "Vi är väldigt stolta över resultatet", säger Marc Woesthuis, generaldirektör för TriMM.

Woesthuis fortsätter: "Under åren har TriMM ackumulerat stor kunskap och expertis när det gäller stora B2B-projekt. Och det understryks av priset som vi fått i denna kategori. "

Juryn motiverade valet för TriMM enligt följande; "En utveckling i ljuset av saker av Internet. Juryen är särskilt positiv om API: n, med vilken data också görs tillgänglig för tredje part. "

Den utvecklade applikationen, som har lämnats in som ett fall, gör det möjligt att snabbt och användarvänligt läsa den aktuella statusen för en installation eller ändra en konfiguration. Detta säkerställer att med hjälp av denna onlineplattform kan elinstallationscheferna göra sitt arbete snabbt och effektivt. TriMM var ansvarig för design och teknisk realisering.

TriMM och Victron Energy arbetar kontinuerligt med vidareutveckling av webbapplikationen. Grunden är uppbyggd på ett sådant sätt att nya widgets med nya funktioner kan läggas till i snabb takt. För Victron Energy-kunder med specifika krav kan nya funktioner läggas till på begäran. På så vis växer applikationen steg för steg. Victron Energy har gjort en öppen källkod tillgänglig inom plattformen, vilket gör det möjligt för externa parter att visa egna data på webbplatsen. Överväganden bör ges till leverantörer av andra elektroniska installationer. Detta ger slutanvändaren en integrerad instrumentbräda för alla sina installationer.

Victron Energy är en producent av mobila energilösningar som batteriladdare, växelriktare och solpaneler. Produkterna används på olika marknader, från US Navy till lastbilar av DAF. Vissa Victron Energys produkter används på avlägsna eller rörliga platser. Detta gör det svårt att övervaka och hantera dessa system. Av denna anledning har Victron Energy gjort sina produkter intelligenta, vilket gör att de kan kommunicera med varandra via ett nätverk. Detta nätverk kan samla data från kraftverket och sedan skicka det via en GSM-modul till en central databas.

De holländska interaktiva utmärkelserna presenteras för femte gången i år och är ett initiativ för online-verksamhetstiteln Emerce och filialorganisationen för internetbyråer PIBN. Förra året vann Rijksmuseum och KLM Meet and Seat ett pris.

Top