sv.onlinewebcreations.com

För att ytterligare utvidga Online-positioneringen av Specsavers i Nederländerna, ingick företaget ett långsiktigt partnerskap med Fortress Social Branding tidigare i år. Inom denna process ger Fortress stöd på både strategisk och ledande nivå med aktivering av onlinekanaler och skapande av innehåll. Som en del av detta har lanseringen "Sök din lins" nu lanserats.
"Hitta din lins" är en kampanj för att främja kontaktlinserna från Specsavers. Kampanjen engagerar målgruppen på ett underhållande sätt med varumärket. Istvan Schiering, social strateg på Fortress: "Vi är mycket glada att arbeta tillsammans med en ikonisk organisation som Specsavers. Vi letar efter en optimal blandning mellan kanaler som Facebook, Twitter, YouTube och Pinterest. Det är också idealiskt att alla Specsavers anställda är involverade i aktiviteterna genom en online social media-utbildning som vi har utvecklat. "

Varje gång du spelar finns det 5 olika bilder där du måste leta efter linsen. Detta ligger i en annan position varje gång. Den som finner linsen den snabbaste kan vinna stora priser. Varje vecka ger Specsavers bort Elite-dagslinser värda 400 euro per år och efter 10 veckor slår de också en reseskupkupong bland de snabbaste. Du kan spela spelet 3 gånger i veckan.

Kampanjens framgång har hittills tydligt återspeglats i den stora aktiviteten på Facebook-sidan. De många reaktionerna och "gillar" visar att entusiasmen om åtgärden är stor. Hittills har mer än 2000 fans deltagit i kampanjen.

Kampanjen kan ses på: https://apps.facebook.com/zoekjelens/

Top