sv.onlinewebcreations.com

Hoofddorp, 26 januari 2017 - Maersk Line, en del av Maersk Group och den största containerleverantören i världen, har valt Riverbed® SteelCentral ™. Företaget använder denna lösning för att övervaka affärskritiska applikationer och tjänster och att lösa flaskhalsar i prestanda i hela organisationen. Riverbed och Maersk tecknade ett femårigt kontrakt. Till exempel stöds Maersk digitalt i sin ambition att leda vägen inom fraktsektorn.

Maersk Group är ett konglomerat av transport- och logistikföretag och är världsledande inom containertransport. Företaget - inklusive en oberoende energi division - sysselsätter cirka 88 000 personer i 130 länder. Maersk Line är det största varumärket i företaget och står för fyrtio procent av koncernens försäljning på 40, 3 miljarder dollar.

"Digitaliseringen på Maersk Line är stor", säger Andy Laurence, produktionschef på Maersk Group Infrastructure Services (MGIS), affärsenheten som ansvarar för IT-infrastrukturen på Maersk Line. "För fem år sedan var tjugo procent av vår omsättning digital, nu är det mer än nittio procent. Eftersom vi fortsätter att gå vidare i vår digitala omvandling är det viktigt att vi har en skalbar, stabil infrastruktur för den digitala plattformen och slutänden inblick i våra digitala tjänster. "

Uptid för applikationer är mycket viktigt för Maersk Line: från kunder som bokar containerutrymme och följer genom ett spårningssystem, till och med Maersk Line egna seglare som måste kunna driva affärsprocesser smidigt. Laurence: "Det vi verkligen behövde var en arkitektonisk lösning som ger oss nödvändig insikt och öppenhet för att bestämma var de svaga punkterna i vår infrastruktur är och sedan kunna reparera dem snabbt."

"Riverbed SteelCentral erbjuder oss en utvecklingscykel som hjälper oss att reagera snabbt, tvingar oss att vara proaktiva och ger oss förutsägande färdigheter, så att vi kan ta förebyggande åtgärder", säger Laurence. "Det här är allt möjligt eftersom vi har en lösning som ger oss fullständig inblick i nätverk, applikationer och slutanvändare. Denna teknik är också en kraftfull ryggrad för de digitala initiativen till andra varumärken inom Maersk-koncernen, som vi stöder på MGIS. "

Riverbed SteelCentral och Riverbed Application Performance Platform

Riverbed erbjuder lösningar som gör det möjligt för företag att övergå från äldre hårdvara till en ny mjukvaru-definierad och molncentrisk inställning till nätverket. Så här förbättrar organisationerna slutanvändarupplevelsen och Riverbed stöder sina digitala omvandlingsinitiativ. Riverbed Application Performance Platform erbjuder flexibilitet och insikt som både måste lyckas i molnet och den digitala världen. Genom att använda plattformen kan en organisation leverera appar, data och tjänster från alla offentliga, privata eller hybridmoln. En kärndel av plattformen är Riverbed SteelCentral ™ -familjen av produkter för prestationshantering och kontroll. Denna serie kombinerar användarupplevelse, applikation och nätverksprestandshantering för att ge den insikt som krävs för att diagnostisera och lösa problem innan användarna störs av det och ringa till en helpdesk eller snabbt gå till en annan webbplats.

Top