sv.onlinewebcreations.com

Rotterdam, 15 juli 2014 - Mendix , utvecklare av applikationsplattformen som service, introducerar en utvidgning av partnerprogrammet för att bättre stödja det snabbt växande ekosystemet. Sedan utgivandet av stora innovationer från Mendix App Platform, som tillkännages vid Mendix World 2014, har 20 nya genomförandepartners investerat i att inrätta en Mendix-praxis. Till följd av detta har kapaciteten hos utvecklingsresurser på marknaden för att snabbt utveckla flerkanalsapplikationer och påskynda kundinnovation ökat avsevärt.

Mendix Partner Programmet erbjuder olika nya och anpassade element, inklusive tillgång till fler människor och resurser för att stödja nya partners och se till att de lyckas på marknaden. Särskilda delar av programmet är:

· Ett omfattande globalt partnerteam, inklusive partnerchefer för att stödja partners i sin verksamhet, öka sina intäkter och framgångsrikt betjäna kunderna tillsammans.

· Omfattande utvecklingsverktyg, arkitekturmönster, återanvändbara applikationer och komponenter och obegränsade sandlådsmiljöer. Dessa hjälper partners att snabbt utveckla, dela och förbättra anpassade applikationer.

· Omfattande onlineakademi för att påskynda stöd från nya partners, så att du snabbt kan få erfarenhet av att leverera Mendix-baserade lösningar.

· Förnyad marknadsplats för att hjälpa partner att tjäna pengar på Mendix-baserade lösningar i Appendiks Mendix-community.

"Det omfattande partnerprogrammet visar vårt engagemang att investera kraftigt i att stödja vårt varierande och snabbväxande partners ekosystem", säger Mark Rogers, vice VD för affärsutveckling på Mendix. "Vårt mål är att hjälpa så många partners över hela världen som möjligt att använda Mendix, att växa och bli framgångsrik i banbrytande med nästa generations applikationsleverans."

Sedan Mendix World 2014, företagets största samhällshändelse, har Mendix ekosystem av partners, systemintegratörer, strategikonsulter och ISV-företag blivit starka. Under första halvåret 2014 började 20 nya partners bygga sin Mendix-praxis genom att investera i utbildning och utveckla nyckelfärdiga lösningar. Bland dessa företag är följande samarbetspartners för den holländska marknaden: Sogeti, HERA, Incentro, Nokavision, Pegamento, Solvos och Synobsys Consultancy. De internationella partnerna är Bodhtree, Bouyant Solutions, CabForward, Kinetech, KnowledgeSource Solutions, MCF Tech Solutions, Navivo Technology Solutions, Pariveda Solutions, Synex, Techiva, Triumph Consultancy och UST Global.

De ingår alla i det blomstrande globala Mendix-samhället, bland annat företag som Accenture, Capgemini, TechMahindra och många andra. Detta ekosystem med tusentals högkvalificerade utvecklare och konsulter kan leverera anpassade applikationer snabbare, lättare och till lägre kostnader än traditionella utvecklingsmetoder.

Partner Quotes

Serge Poppes, VD för Pegamento: "Pegamento har blivit en partner i Mendix för att stärka vårt förslag till att tillhandahålla kontextrelevanta lösningar som marknaden har kommit att lära känna oss. Möjligheten att leverera storskaliga, back-end-integrerade applikationer extremt snabbt gör det möjligt för Pegamentos kunder att flytta sitt fokus från att använda och behålla traditionella back-end-applikationer till intelligenta applikationer som fokuserar på kunden. Möjligheten att aktivt använda "kundintelligens" i webb- och mobilapplikationer är avgörande för att leverera lösningar som dagens och morgondagens organisationer måste hålla sig inför sina konkurrenter. "

Pal Natarajan, VD för Bodhtree: "Vi utökar våra vård- och biovetenskapliga tjänster med hjälp av Mendix. Vår djupa domänkunskap kombinerad med Mendix-plattformens mycket produktiva utvecklingsmöjligheter hjälper oss att leverera vertikala lösningar snabbare för att optimera och hantera våra kärnprocesser. "

Krtna Prasad, CSO i UST Global: "UST Global har en stark och bred kundbas, för vilken det är oerhört viktigt att kunna snabbt utveckla och leverera appar som uppfyller kundernas föränderliga behov. Vi tror starkt att Mendix kommer att vara ett mycket viktigt verktyg för att möjliggöra sådana snabba innovationer. "

Michael Guido, VD för Kinetech: "Vi har blivit partner till Mendix eftersom Mendix App Platform gör det möjligt för våra konsulter och systemarkitekter att innovera snabbt och leverera konkreta resultat för våra kunder. Genom att förkorta utvecklingscyklerna och kundens återkopplingsslingor säkerställer Mendix att Kinetech kan erbjuda flexibla lösningar på en bråkdel av tid och kostnader. "

Mer information om Mendix Partner Program finns på www.mendix.com/partners.

***
Om MendixMendix tillhandahåller App-plattformen som gör det möjligt för organisationer att utveckla, integrera och anpassa webb- och mobilföretagsprogram snabbare och bättre till förändrade processer. Resultatet kan därför inte uppnås om några månader, men om dagar och mervärde för verksamheten. Mendix har kunder som ING, Heineken, ABN AMRO, TNT Express och Dun & Bradstreet. Prova App-plattformen gratis på now.mendix.com.

Top