sv.onlinewebcreations.com

Rektor Anne De Paepe utmanar alla UGent-studenter med innovationsutmaningen att hjälpa till att forma framtidens utbildning. Alla kan lämna in idéer från och med 27 oktober. De bästa idéerna kommer att testas nästa år.

Innovation ligger i vårt DNA

Med Inresidence Challenge uppmanar Ghent University alla studenter och personal att dela med sig av innovativa idéer om digitalisering inom utbildning.

En plattform för att bättre organisera grupparbete, en app som ger studenterna kontakt med alumni från intressanta affärsområden, ett "digitalt klassrum" där eleverna kan delta interaktivt. Det här är bara några idéer som kan ge utbildning en riktig ökning .

Vi är alla innovationer

Ghent University tror inte på innovation som bara introduceras uppifrån: den vill använda universitetsgemenskapens expertis och kreativitet - i första hand studenter, doktorander, postdocs - för att främja digitalt lärande.

Rektor Anne De Paepe: "Varje dag träffar jag studenter och medarbetare med ett varmt hjärta för Ghent University. De är framtiden, och deras idéer måste inspirera vår utbildningspolitik. Med Innoveringsutmaningen utmanar jag alla att dela med sig av sin idé om framtidsutbildning. "

Samarbetet är den nya konkurrensen

Innoveringsutmaningen är också en lärande bana. Gent University vill ta fram det bästa i sina elever och (post) dokument, och uppmuntra och coacha dem att utveckla sina förslag och ge feedback på idéer från andra, så att de kan förfina ytterligare.

Varje idé testas av utbildningsexperter för originalitet och genomförbarhet. De som har lagt fram de bästa idéerna kan utveckla den i en efterföljande runda. UGent erbjuder professionell coaching för detta.

Från idé till pilotprojekt

Innoveringsutmaningen leder till verkliga resultat : från de 20 bästa förslagen kommer Ghent University till slut att tilldela tre den 3 mars 2016, som introduceras som ett pilotprojekt under det följande läsåret.

Sökande av de vinnande projekten kommer att belönas med ett bra prispaket och en rekommendation från rektor Anne De Paepe.

Top