sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam. 4 oktober 2017 - Stripe launches Elements: en lösning som gör det möjligt för onlineföretag att snabbt och enkelt skapa en modern laddningsupplevelse. Element består av byggstenar för en snabb och enkel inköpsprocess. De olika elementen kan kombineras och anpassas efter önskemål. Det hårda arbetet inom varje komponent görs av Stripe. Tack vare automatisk optimering för mobila enheter, platsrelaterad information, alternativa betalningsmetoder och mer, garanterar Stripe ELements en högre omvandling.

Även i 2017 är onlinebetalning via en webbplats eller app ibland i onödan komplicerad. Nästan tre fjärdedelar av alla mobila shoppingkorgar finns kvar innan köpet är klart ( källa: BI Intelligence). I många fall är detta resultatet av en besvärlig utbetalningsprocess. Fram till nu hade företagen två val att göra något åt ​​detta. Bygg någonting snabbt på grundval av fördefinierade betalningsblanketter eller ha något helt anpassat byggt (något som ofta tar veckor av ansträngning och det skapar mer komplexitet och möjliga fel). En översyn av världens 100 bästa handelsplatser visar:

 • 72 platser visade tre eller fler fel vid kassan - saker som lätt kan justeras för att göra det enklare för kunderna att bosätta sig.
 • Nästan hälften av kunddata som lagrades i webbläsaren har inte angetts korrekt i onlineformuläret.
 • Vid en femtedel var det svårt att betala via mobil, till exempel eftersom ett numeriskt tangentbord för inmatning av kreditkort eller kontonummer saknades.

Med Elements behöver företagen inte längre välja. De kan nu erbjuda sina kunder en snabb och modern köpupplevelse som är väldigt lätt att justera.

Elements erbjuder företag följande:

 1. En fullgjord betalningserfarenhet - företag kan anpassa allt från färger och teckensnitt till grafiska element och andra layoutdetaljer. Du kan till exempel välja att samla all kreditkortsinformation i ett fält eller i flera fält.
 2. Mycket enkel integration - endast några rader kod krävs för att integrera Elements i en webbplats. De flesta kod kan kopieras direkt från dokumentationen. För justeringar behöver endast några parametrar ändras. det är inte nödvändigt att börja om igen. Detta gör det möjligt för företag att starta inom några minuter.
 3. Högre konvertering - Elements adresserar några av de vanligaste felen i kassan, med smarta lösningar som:
 • Den mobila upplevelsen - Elements upptäcker automatiskt när en användare vill betala via en mobil enhet och optimerar visningen automatiskt. Till exempel beaktas olika skärmstorlekar och ett numeriskt tangentbord visas när det är bra (för kreditkortsnummer, utgångsdatum, postnummer etc.)
 • Övervakning i realtid - medan en kund lämnar in sin data visar Elements realtids återkoppling om möjliga fel (i stället för först efter det att alla data har lagts in).
 • Lokalisering - Baserat på den angivna kreditkortsinformationen bestämmer Elements automatiskt vilken information som begärs. Till exempel begärs i USA en "postnummer"; i Nederländerna och Belgien för en "postnummer".
 • Ytterligare betalningsmetoder - med bara ett integrationssteg kan företag med Elements inte bara acceptera betalningar via kreditkort utan också genom alternativa betalningsmetoder som iDEAL, Bancontact, Apple Play, Android Pay eller andra plånböcker som stöds av API för betalningsbegäran.
 • Autofyll - Elements säkerställer att "autofyll" (automatisk inmatning av standarddata lagrad i webbläsaren) fungerar konsekvent och korrekt på alla plattformar och med alla webbläsare.

Dessutom behöver företagen inte oroa sig för säkerhet och överensstämmelse med Elements. De viktigaste betalningsuppgifterna samlas endast av Stripe och slutar därför aldrig på servrar eller system i företaget som använder Elements. All information skickas direkt till Stripe och lagras säkert där krypterad. Det innebär att företag som använder Elements uppfyller den enklaste formen av PCI-compliance (SAQ-A), även enligt de senaste PCI-riktlinjerna.

"Stripe används av hundratusentals företag runt om i världen, från Fortune 500-företag till innovativa nystartade företag, säger Duco van Lanschot, chef för Benelux för Stripe. "Vi använde denna expertis för Stripe Elements för att ge Internet-företag den bästa möjliga betalningsupplevelsen. Genom att göra så hanterar Stripe allt det komplicerade arbetet som sker i bakgrunden. Tänk på optimering för olika mobila enheter, för olika betalningsmetoder och för olika regioner. Företag kan implementera och anpassa skräddarsydda Stripe Elements inom några minuter. Och det kräver två tredjedelar mindre kod än vad som vanligtvis är fallet. "

Om Stripe

Stripe är en global mjukvaruplattform för att starta och driva ett online-företag. Sedan starten 2011 har Stripe blivit en viktig drivkraft bakom mobilhandelrevolutionen. Varje år behandlas miljarder euro i betalningar för hundratusentals företag i 25 länder. Det är Stripes uppdrag att växa "BNP" på internet genom att se till att fler företag kan göra affärer på nätet. Mer information finns på www.stripe.com.

Top