sv.onlinewebcreations.com

Almere, 6 februari 2015 - GSMA har gemensamt nominerat Voiceworks och BroadForward för "Lås upp 4G för MVNOs" i kategorin "Bästa lösningen för växande mindre eller oberoende nätverk". GSMA representerar mobiloperatörernas intressen över hela världen och förenar dem med företag i mobilekosystemet, inklusive smarttelefontillverkare, mjukvaruföretag och internetföretag.

Vinnarna kommer att meddelas av skådespelaren John Cleese under en ceremoni tisdagen den 3 mars på GSMA Mobile World Congress (MWC) i Barcelona. MWC är världens största mässa för mobilindustrin och lockar mer än 85 000 besökare varje år.

I september 2014 var Voiceworks den första nederländska Mobile Virtual Network Enabler (MVNE), som använder KPN-nätverket, för att erbjuda 4G till sina kunder. För Voiceworks och hundratals andra operatörer var det tidigare omöjligt att ansluta till 4G / LTE-nätverk med den befintliga, äldre generationen HLR (pre-3GPP version 8) utan att behöva en dyr uppgradering. BroadForward har utvecklat en unik lösning som eliminerar denna begränsning genom ett nära samarbete med Voiceworks. Nu kan Voiceworks ansluta sitt befintliga 3G-nätverk med KPNs 4G / LTE-nätverk. Detta är den första kommersiella tillämpningen av denna lösning över hela världen. BroadForward underlättar denna 3G-LTE interworking funktion för olika generationer av HLRs som en inbyggd funktion av sin nätverkslösning, BFX Interface Gateway.

BFX är nästa generationsdiametersignalkontroller med ett brett utbud av routing och multi-protocol interworking-funktioner som används av Voiceworks för att hantera nätverksanslutning och påskynda tid-till-marknaden för nya tjänster. BFX möjliggör Voiceworks för att möjliggöra signaleringsscenarier mellan säljare och teknik som 3G, 4G, fast telefon och Wi-Fi, utan behov av FoU eller skript.

Stijn Nijhuis, VD för Voiceworks: "Vi är väldigt stolta över att bli nominerade till Best Mobile Technology Award tillsammans med BroadForward. Det betyder att vår innovationsstrategi är perfekt och att samarbetet lönar sig. BFX har gjort det möjligt för oss att vara den första MVNE i Nederländerna för att tillhandahålla 4G-tjänster, oberoende av berörda nätverksleverantörer och med betydande kostnadsbesparingar. "

Taco Schoute, VD för BroadForward: "GSMA Awards är Oscar i mobilvärlden. De erbjuder det bredaste och mest prestigefyllda erkännandet av ledarskap i branschen. Det är därför en stor ära att bli nominerad till Best Mobile Technology Award. Vår produkt BFX är en föregångare inom teknologisk utveckling inom nätverkssignaleringen. Att få globalt erkännande för lokala innovationsprojekt hjälper oss att visa de unika fördelarna med BFX i flera leverantörer och multitekniska miljöer. "

Om Voiceworks
Voiceworks, grundat 2005, gör affärstelefoni enklare och mer transparent. Företaget har utvecklat en stabil och innovativ kommunikationsplattform. Som ett resultat är förvaltningen av nätverket från A till Z i händerna på Voiceworks och kvaliteten garanteras. Med sitt eget nätverk, flera länkade datacenter och avancerade IKT-tekniker levererar Voiceworks professionell och nyskapande mobil-, telefoni-, UC- och datatjänster. Voiceworks integrerar det fasta och mobila nätverket, vilket ger slutanvändarna mer användarvänlighet. På så sätt kan de använda en mobil enhet både för företag och privat bruk.
Voiceworks levererar grossistlösningar, inklusive support till PBX-installatörer, CPS, ISP och ASP. Den snabbt växande Voiceworks har mer än 100 anställda och vann Deloitte Technology Fast50 2011 och Golden FD Gazelle Award 2012. För mer information: www.voiceworks.com/en; @voiceworksnl

Om BroadForward
BroadForward är den ledande expert på nätverkssignallösningar för 3G, 4G / LTE, IMS, fasta och Wi-Fi-nätverk. BroadForwards BFX-gränssnitt Gateway är nästa generationssignallösning som ger en unik kombination av samverkande, routing och GUI-baserad hantering av nätverkssignaltrafik för Diameter, RADIUS, SS7 och IT-protokoll. BroadForwards lösningar är hårdvara-agnostic och stödjer nätverksvirtualisering och cloud-distribution. BroadForward grundades av ett internationellt erkänt team av mobiltelektroniksexperter med en rekord för att bygga produkter och tjänster för carrier-grade för globala mobiloperatörer. BroadForwards mjukvaruutveckling är helt i Nederländerna. För mer information: www.broadforward.com.

Top