sv.onlinewebcreations.com

Schiphol-Rijk, 18 juli 2018 - Cyber ​​Security Company McAfee introducerar idag McAfee® ePolicy Orchestrator® (ePO ™) på Amazon Web Services (AWS). Det här nya, blixtsnabba AWS-genomförandet ger företagen mer tid att fokusera på säkerhetsproblem, eftersom de inte längre behöver behålla hårdvaran, nätverk och databaser med interna serverlösningar. Med Infrastructure-as-a-Service får kunderna fördelarna med AWS: s gemensamma ansvarsmodell, samtidigt som de behåller full kontroll över deras data och konfigurationer. Det gemensamma tillkännagivandet gjordes under AWS-toppmötet i New York, där deltagarna kunde titta på en demo på stand 539 i Javits Center.

"Eftersom implementeringen är så snabb och enkel kan kunderna använda vår beprövade och unika säkerhetshanteringsplattform överallt", säger Raja Patel, vice vd och chef för Corporate Security Products på McAfee. "McAfee ePO på AWS är ett verkligt genombrott. Det är en helt öppen och integrerad säkerhetshanteringskonsol som håller takt med omkopplaren till våra kunders moln. McAfee ePO garanterar att deras säkerhetsprodukter fortsätter att fungera tillsammans optimalt för en starkare övergripande säkerhet. "

En av de viktigaste aspekterna av McAfee ePO är den öppna ramen för säkerhetshantering av produkterna från både McAfee och andra leverantörer. Denna unika ram är också tillgänglig för AWS-implementeringen. McAfee levererar redan över 150 certifierade integreringar och fortsätter att expandera sina lösningar. I kombination med McAfee MVISION Endpoint, hanteras och förbättras även de inbyggda säkerhetsfunktionerna i Microsoft Defender. Andra fördelar med McAfee ePO på AWS är:

  • AWS Quick Start: Tack vare installationsguiderna är det inte längre nödvändigt att utforma en implementeringsarkitektur.
  • AWS Automatic Services: Smart scaling optimerar användningen och därtill hörande kostnader. De automatiska uppdateringarna minskar kostnaderna för patching och uppgraderingar.
  • Amazon Relational Database System: Tack vare Amazon RDS-stöd behöver ingen separat databas köpas och hanteras.
  • Katastrofåterställning: Gör hanteringen av säkerhetskopierings- och återställningsfunktionen onödig.
  • Management Support: Förvaltningen är skräddarsydd för dina enheter, inklusive mobila enheter och information delas av alla säkerhetsverktyg inom McAfee ePO.

McAfee ePO på AWS är tillgänglig för användare och företag på AWS Marketplace.

Mer information:

  • McAfee ePO
  • AWS Marketplace

Om McAfee
McAfee är företagets "enhet till moln" -säkerhetsföretag. Inspirerat av samarbetsmakt skapar McAfee affärs- och konsumentlösningar som gör världen säkrare. McAfee hjälper företag att organisera holistiska cybersäkerhetsmiljöer som fungerar smartare. För konsumenter skyddar McAfee sin digitala livsstil, både hemma och på väg. Genom att samarbeta med andra säkerhetsspelare leder McAfee vägen i kampen mot cyberkriminella för att göra världen säkrare för alla.

McAfee och McAfee-logotypen är registrerade varumärken som tillhör McAfee LLC i USA och andra länder. Alla andra varumärken i detta dokument är deras respektive ägares egendom.

Top