sv.onlinewebcreations.com

Gratis daglig Metro lanserade SaveMyDay, en plats där produkter och tjänster erbjuds varje dag med en rabatt på minst 50 procent. Efter framgång av Groupon och andra liknande spelare verkar Metro också vilja delta i online rabattmarknaden.

Webbplatsen börjar med dagliga erbjudanden i Amsterdam, Rotterdam, Haag och Utrecht. Dessutom visar webbplatsen ett nationellt erbjudande varje dag. För närvarande samlas avtalen för de nämnda städerna. Om det går, kommer det att kontrolleras om initiativet också rullas ut för andra städer.

För varje såld affär beräknar Metro annonsörens 25 procents provision. Affären som uppfattas kan bara erbjudas på SaveMyDay. Erbjudandet kommer att marknadsföras under en 24-timmarsperiod via Twitter, Hyves och Facebook, men även i pappersversionen av Metro.

Enligt en talesman kan SaveMyDay bäst ta en plats på den här marknaden. När allt kommer omkring, har Metro redan en fil av personer som är registrerade. Det skulle också finnas tillräckligt med utrymme på marknaden för flera sådana initiativ.

SaveMyDay samlar betalningarna. Annonsören kan sedan vidarebefordra kupongkoderna för de inlämnade kupongerna online till SaveMyDay.

Efter Groupon lanserade flera parter nyligen sin egen rabattplats.

Top