sv.onlinewebcreations.com

Van Delen Telecom har blivit återförsäljare av Parentix och blir därmed anslutet till det omfattande partnersnätverket. Van Delen Telecoms kunder kan nu dra nytta av fördelarna med Microsoft Lync från molnet med Lync + -produkten från Parentix.

Vad innebär detta samarbete? Med anslutningen av Parentix partners nätverk har Van Delen Telecom möjlighet att erbjuda telefoni i ett värdformulär. "Från den nuvarande kundbasen ser vi en ökande efterfrågan på Microsoft Lync och en sammanslagning av telefoni och IT", säger Corné van Delen, chef för Van Delen Telecom, "Lync +, värdversionen av Microsoft Lync från Parentix, är ett utmärkt komplement till Vår portfölj för att fylla denna utveckling och efterfrågan hos våra kunder. '

Vilka är fördelarna med detta partnerskap?
Van Delen Telecoms kunder kan använda Lync + för att utnyttja alla funktioner och möjligheter som Microsoft Lync har att erbjuda. Lync + gör det möjligt att samarbeta på olika sätt med direkta kollegor men också med relationer utanför en organisation. Användare kan enkelt byta mellan chatt, gratis samtal, video och gruppkonferenser och delning av skrivbord. Parentix arrangerar total obelastning genom automatiska uppdateringar, underhåll och säkerhetskopiering av nödvändig programvara. "Van Delen har mer än 15 års erfarenhet i telekomvärlden, säger Pieter Gabes, chef för Parentix." Parentix erbjuder Lync + en värdlösning inom telefoni. Genom samarbetet kan vi utnyttja varandras kompetens och optimal service erbjudande till slutanvändare ".

Om Van Delen Telecom
Visionen av Van Delen Telecom på sina tjänster är att de är partners för sina kunder för att göra det enkelt för dem att kommunicera effektivt och effektivt.
Van Delen Telecom är den exklusiva affärspartnern i KPN, Vodafones affärsnätverk och T-Mobile Business Partner. Hela laget arbetade hårt för det och de är stolta över det! I konkreta fall betyder det att de tillhör de mest framgångsrika affärspartnerna i Nederländerna. På så sätt kan de alltid ge dig god och oberoende rådgivning.

Om Parentix
Parentix är applikationshotellleverantören för företag som är specialiserad på online-tillgänglighet av affärskritiska applikationer från Exact och Microsoft. Parentix är specialist på värd för den fulla funktionaliteten hos Microsoft Lync, innovationen inom området för nya arbeten och kommunikation.

Parentix har ett datacenter i Amsterdam, Microsoft Gold Partner och ISO 27001 certifierat för informationssäkerhet. Parentix har också ett ISAE 3402 II uttalande.

Parentix grundades 2000 och är marknadsledande inom online-erbjudandet av Exact Software. För återförsäljning och lokalt stöd samarbetar vi med ett stort antal partner i Nederländerna och Belgien.

Top