sv.onlinewebcreations.com

Rotterdam den 5 september 2016 - wePresent, leverantör av innovativa trådlösa presentationssystem, öppnar ett nytt kontor i Capelle aan den IJssel. Den nya byggnaden ger utrymme för den snabba tillväxten av bolaget och kommer att tas i bruk den 9 september.

En nederländsk succeshistorie
"Det kan gå fort, " sa Dick de Vaal från WePresent. "För sex år sedan introducerade vi WePresent som en produkt på Benelux-marknaden för första gången, i en tid då trådlös presentation och Bring Your Own Device knappt trängde in på arbetsplatsen. Initialt hade vi en långsam start tills plötsligt stora recensioner uppstod och ansökningarna att sälja och distribuera wePresent var inte längre aktuella. Vi började med två anställda på ett vindusrum och vi anställer nu 25 fast anställda. "

Efter de första framgångarna i Nederländerna följde expansionen snart inom Västeuropa och på de amerikanska och afrikanska marknaderna. Producent Awind förvärvades av Barco, en global teknologisk ledare som specialiserat sig på digitala visualiserings- och samarbetsapplikationer, och den uppåtgående trenden fortsatte oförändrad. Till följd av detta visade sig platsen i Rotterdam snart vara för liten.

"Vi fortsätter bara att växa ur vår jacka, " skrattar De Vaal. "Lyckligtvis är den nya byggnaden i Capelle aan den IJssel extremt lämplig för att underlätta ytterligare tillväxt. Vi har nu även ett träningsrum för våra återförsäljare och vi kan ta nästa steg för att ytterligare expandera den ledande marknadspositionen hos WePresent. "

Framtida musik
Med en årlig tillväxt på över hundra procent och en ledande marknadsandel verkar uppkomsten av wePresent inte sluta. Det finns många nya produkter och releaser i rörledningen, och bredvid företagsmarknaden vill företaget fokusera mer på utbildningsvärlden. "Mycket tillväxt är fortfarande möjligt för oss inom utbildningssektorn", säger De Vaal. "Digitaliseringen av utbildningen ligger bakom näringslivet, men det finns också ett stort behov av enkla, trådlösa plug and play-presentationssystem som möjliggör interaktivt digitalt samarbete mellan lärare och studenter."

Festlig öppning
Den nya byggnadens officiella öppning kommer att föregås av en golfturnering den 8 september i Capelle aan den IJssel, som kommer att delta i alla större kunder och distributörer av wePresent från Nederländerna och utomlands. "Det är något vi är mycket stolta över", säger De Vaal. "Distributörer från hela Europa, Amerika och Afrika kommer att delta i denna festliga händelse. Det säger något om engagemang och förtroende som alla har i oss. "

Den officiella öppningen äger rum på morgonen den 9 september. Det kommer att finnas ett kort tal och en skål med kunderna och sympatisörerna på det nya kapitlet i WePresents historia. Därefter kan alla se den nya byggnaden och det finns demonstrationer av de nya utgåvorna som finns i rörledningen. De Vaal: "Det var svårt att få allt gjort i tid, men jag förutspår att det blir en festlig dag!"

Om wePresent
Den audiovisuella industrin har genomgått enorma utveckling de senaste åren. Våra filer finns i molnet och vi presenterar dem via egna bärbara datorer, tabletter eller smartphones. Tjänsten till slutanvändarna ligger dock bakom utvecklingen: stödet är ineffektivt, priserna är för höga och ansökningarna är alltför komplicerade. Här är WePresent i klyftan. Med användarvänliga och prisvärda system välkomnar vi användaren i världen av trådlösa presentations- och samarbetslösningar. Och eftersom WePresent arbetar med alla tänkbara enheter och operativsystem, oroa sig för att kablar är en sak av det förflutna.

Följ wePresent:
Facebook: http://www.facebook.com/wePresentWiFi
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/wepresent-us
YouTube: https://www.youtube.com/user/USwePresent

Top