sv.onlinewebcreations.com

I Oostkaap-distriktet i Lelystad startades piloten för den tredimensionella mätningen av olika data i det offentliga rummet. Hittills har detta gjorts tvådimensionellt. Mätningarna görs för att förbereda genomförandet av det stora underhållet som planeras 2017.

Specialbil

Normalt görs mätning i två dimensioner, men en pilot för tredimensionell mätning startar i östra Kap-distriktet. Företaget Advin har utvecklat en speciell bil för detta ändamål, som kan göra inspelningar av gatan, så att en 3D-bild skapas av den nuvarande situationen i grannskapet. Baserat på denna mätning kommer slutligen en 3D-design att göras för grannskapet, inklusive de kommentarer som kommunen har fått från invånarnas frågeformulär. En framtida 3D-design görs sedan med all ingång. Denna design kommer snart att presenteras vid ett informationsmöte. Invånare får en inbjudan till detta.

förbättring

Det nya sättet att kartlägga gör det lättare att se vilka förändringar i det offentliga rummet som bäst passar de boende som önskar, med de resurser som finns tillgängliga från kommunen.

Top