sv.onlinewebcreations.com

s-Hertogenbosch - 8 juni 2018 Under sin årliga SAPPHIRE NOW-konferens i Orlando meddelade SAP att SAP Hybris, Gigya och CallidusCloud-lösningarna fortsätter tillsammans som SAP Customer Experience. Detta namn överensstämmer med SAPs uppdrag att hjälpa företagen att skilja sig från tillförlitliga kundupplevelser.

Fler och fler organisationer jobbar med att optimera kundupplevelsen. Detta ämne är därför ofta högst upp på den politiska agendan. Beslut fattas med konsumenten i åtanke, där uppbyggnad av relationer med kunder är en prioritet. Det rätta CRM-verktyget kan underlätta övergången till ett kundfokuserat företag. Det faktum att SAP är en viktig aktör inom CRM återspeglas nu också i varumärket. Namnbytet åtföljs av en ny kundserfarenhet: SAP C / 4HANA. Denna svit ger företagen möjlighet att hantera den fullständiga kundupplevelsen. Detta skiftar fokus inom CRM från automatiserande försäljning för att sätta kunden i centrum.

Mark de Bruijn, VP & Head eller Marketing EMEA & MEE på SAP Customer Experience, talar om namnbytet: "Genom att erbjuda en perfekt kundupplevelse kan företag sticka ut ur tävlingen. SAP erbjuder mjukvarulösningar som gör det möjligt. Dessutom finner vi det viktigt att våra lösningar är lätta att använda. Från och med nu är kundupplevelsen centralt för vårt varumärke och vi uttrycker vår identitet. Det är därför SAP Hybris kallas nu SAP Customer Experience. "

Inom SAP Customer Experience finns det fem distinkta molntjänster som bildar SAP-kontorslösningar: SAP Marketing Cloud, SAP Sales Cloud, SAP Service Cloud, SAP Commerce Cloud och SAP Customer Data Cloud.

Köpa Coresystems
Förutom namnbytet tillkännager SAP Customer Experience också köpet av Coresystems. Den här AI-driven plattformen är nu en del av SAP Service Cloud. Det ger möjlighet att planera fälttjänstaktiviteter i realtid i förväg. Dessutom lägger Coresystems till en mobilapp som stöder tekniker under deras fältarbete, med installationer, underhåll och reparationer.

De Bruijn är nöjd med denna expansion av SAP Service Cloud: "Kombinationen av Coresystems med SAPs lösningar för Internet of Things och tillgångsnätverk garanterar att vår vision av en smart organisation nu också blir verklighet för kundservice. Med denna programvara kan organisationer agera proaktivt och genomföra reparationer innan problemet uppmärksammas av användarna. Detta säkerställer nöjda kunder och mindre stillestånd. Med denna expansion av vår portfölj förväntas vi bidra till en ny form av fälttjänster. "

Top