sv.onlinewebcreations.com

Gerard Loode, grundare av Simplicate, gjorde en explosiv tillväxt med sitt företag förra året och såg stolen benen på de stora namnen på affärsmjukvaru marknaden. Han tror därför att om dessa varumärken fortsätter på samma sätt, kommer deras starka marknadsposition att minska: "Är den ställningen hållbar i framtiden? Jag tror inte ärligt ", säger Gerard i en intervju med Software Compare.

Stängda system släckte det

Han hänvisar i huvudsak till de slutna systemen hos dessa mjukvaruleverantörer. Enligt Gerard, flexibilitet i att välja vilka företag som verkligen behöver och vad de gillar är vad som fungerar för framtiden. "Dagens stora paket erbjuder ofta slutna CRM-system som det är svårt att ansluta till. Enligt vår mening är det inte längre idag och definitivt inte i morgon. "

År 2014 grundade Gerard tillsammans med Peter Hager Simplicate. Idén om Simplicate kom verkligen inte ut ur det blåa. "Jag är en revisor från ursprung. Efter en karriär hos ett stort kontorsföretag bestämde jag mig för att starta mig själv. Vårt kontor var särskilt framgångsrikt inom IT-företagskonsulten. Det var ett stort behov för företag att faktiskt genomföra den redan köpt CRM-mjukvaran framgångsrikt i organisationen. "

Implementera utan en lång process

Det gick fort: Under åren var det konsulter hos företag i alla typer av filialer för att genomföra stora mjukvarupaket. "Det finns mycket på programvara. Det levererar också mycket till företag. Men vi såg att de stora CRM-paketen bara kan uppfylla sitt löfte efter en långsiktig konsultation. Vi kände att det borde vara möjligt utan en sådan process. Ett enkelt att förstå, plug-and-play-paket. Simplicera började där. "

Efter ett och ett halvt år av utveckling fanns en första version, fortfarande grunden för vad som nu är. "Simplicate erbjuder en CRM-lösning för företag som arbetar timfakturor, kör projekt och registrerar tiden som har arbetat med projekten. Vi har särskilt fokuserat på det. Vi erbjuder automatisering av den primära kundprocessen. Förenkla stöder försäljningen, projektadministration, fakturering och relationshantering. "

Använd paket som Lego-block

Men det betyder inte att en organisation ofta finns där än. "För alla processer runt det erbjuder vi länkar med viktiga spelare. Eftersom det är så enkelt att göra en länk i form av ett API, tror vi väldigt mycket på användningen av olika paket som om det var Lego-block. Så länge det passar sömlöst, kan du kombinera dem perfekt. "

Ett viktigt tema som Simplicate tar mycket seriöst är det för säkerhet. Ofta för underexponerade med mjukvaruutvecklare, men också med användare. "Det är verkligen en viktig fråga att fråga i riktningen mot ett lämpligt CRM-system, men vi hör den frågan för lite: Vad sägs om säkerhet? Vi har datasäkerhet väldigt mycket centralt i vår utveckling och Simplicate testas regelbundet. "

Det är aldrig klart

Ambitionerna för Simplicate ligger inte: de vill fördubbla den realiserade tillväxten på kort sikt och utesluter inte en internationell expansion på lång sikt. En bra utmaning, men de är redo. "Det finns redan ett mycket trevligt lag och vi har flera lediga platser för extra personer. Under den kommande perioden kommer vi fortsätta investera i vidareutveckling. Paketet är aldrig färdigt, den tanken är centralt för oss ", beskriver Gerard. "Vi lyssnar också alltid på våra kunder, de är experterna."

Vill du veta mer? Se hela intervjun här.

Top