sv.onlinewebcreations.com

Också lägger till tjänster från Mimecast till Cloud Marketplace, vilket ger återförsäljare ett nytt verktyg för att hjälpa organisationer utan att äventyra sina e-postkonton på Office 365. Mimecasts säkerhetsfunktionalitet skyddar också företagen mot "avancerad phishing", VD bedrägerier och ransomware attacker. Mimecast ger skydd mot riktade hot, ökar dataintegriteten och säkerställer datarestaurering när Microsoft-infrastrukturen misslyckas.

"Genom att lägga till säkerhetsbuntar för Office 365 till ALSO Cloud Marketplace, fortsätter vi att leverera mervärde skräddarsydd efter behoven i vår växande kundbas. Det omfattande skydd som Mimecast erbjuder är ett utmärkt exempel på hur man bäst kan dra nytta av exponeringen av en enda leverantör och vi är glada över att vi nu har Mimecast som partner, säger Thorlakur Thorgeirsson, Cloud ISV Manager of OCTO.

"Eftersom företag i allt högre grad arbetar med Office 365, finns det utmärkta möjligheter för leverantörer av IT-lösningar. De flesta företag behöver mycket råd och stöd när de byter till en ny plattform. Många kunder är oroade över säkerhet, komplexa arkiveringskrav och större risk för stillestånd. Tack vare vårt samarbete med OSS, kan Mimecast växa snabbare på de europeiska marknaderna med vårt utbud av tjänster inom e-postsäkerhet, kontinuitet och arkivering, säger Lisette Sens, European Partner Director of Mimecast.

Mimecast-tjänster är nu tillgängliga på ALSO Cloud Marketplace.

För mer information om och tillgång till ALSO Cloud Marketplace, gå till: www.also.cloud.

Top