sv.onlinewebcreations.com

Amsterdam den 12 maj 2015 - Red Hat, Inc., världsledande marknadsledare inom öppen källkod, meddelar 6.4 Red Hat JBoss Enterprise Application Platform (JBoss EAP). Den nya versionen erbjuder abonnenter flera ytterligare alternativ, inklusive användningen av Java-program i hybridmiljöer.

Företagen står under stort tryck nuförtiden för att snabbt leverera nya applikationer. Många faktorer kan dock hindra företag från att ha önskad flexibilitet för att förbli konkurrenskraftig. Tänk på licensavtal, styva proprietära staplar och IT-silor. Företag implementerar alltmer DevOps-metoder och ytterligare teknik för att bryta igenom skärmad kommunikation mellan operativa och utvecklingsgrupper och påskynda applikationsutvecklingen. Med tillväxten av DevOps adoptioner ökar efterfrågan på teknik, kompletterar DevOps-metoder, ökar produktiviteten för utvecklare och gör det möjligt för operativa team att arbeta nära varandra.

"Trots att DevOps placerar människor (och kultur) ovanför verktyg och processer, använder implementeringen av teknik. Gartner, Inc. förväntar sig starka tillväxtmöjligheter för DevOps toolsets, med ett totalt värde på 2, 3 miljarder dollar 2015 för DevOps-verktyg - 21, 1 procent mer än 1, 9 miljarder dollar 2014. Vid år 2016 kommer DevOps inte längre att vara en nischstrategi som används av stora molnleverantörer, men en som används av 25 procent av de över 2000 organisationer världen över. " 1

Red Hat vill hjälpa företag att få mer ut av sin teknik genom att erbjuda dem mer valfrihet. JBoss EAP stöder ett brett spektrum av ramar, operativsystem, databaser, säkerhet och identitetssystem från tredje part för att underlätta integrationen med befintliga infrastrukturer. Dessutom erbjuder den nya prenumerationen mer flexibilitet, och JBoss EAP kan distribueras i flera miljöer beroende på dina behov och krav, inklusive premiss, i en Platform-as-Service-miljö (PaaS) -miljö eller i hybrid-molnsscenarier.

Nya funktioner i JBoss EAP 6.4 inkluderar:

 • Stöd för Java 8-applikationer och JSR 356, Java API WebSockets implementeringsprotokoll . Utvecklare kan bygga i realtid, rika klient- och mobilapplikationer med minskad överhead och komplexitet.
 • Omfattande JBoss EAP-konsol och Red Hat Integration av kundportaler ger användarna direkt tillgång till Red Hats kundportal, inklusive möjligheten att stödja, öppna biljetter och få tillgång till kunskapsbasen.
 • Ny konsolfunktion med ett nytt designat användargränssnitt som gör det möjligt för användare att enkelt visa loggfiler och hantera programsäkerhetskonfigurationer.
 • Kerberos godkännande för bättre applikationssäkerhet.

JBoss EAP på OpenShift erbjuder utvecklare en fullt certifierad Java EE 6-behållare och alla verktyg som behövs för att bygga, använda och hantera ett brett utbud av Java-applikationer. Kombinationen av JBoss EAP och OpenShift Enterprise hjälper företag att optimera både utveckling och verksamhet genom att bygga Java-applikationer i företagskvalitet ännu snabbare i en strömlinjeformad PaaS-miljö.

JBoss EAP finns som nedladdning för medlemmar i JBoss Developer community. Kunderna kan få de senaste uppdateringarna via Red Hat kundportal.

citat

Mike Piech, General Manager, Middleware på Red Hat
"Vi ser att företagen fokuserar sin IT-policy på genomförandet av initiativ, som DevOps. Flexibiliteten hos JBoss EAP kan fungera som en mångsidig grund för vilka organisationer som kan bygga sin IT-organisation och där de kan prioritera flexibilitet och stabilitet. När företagen sätter produkter på marknaden kan de förhindra ineffektivitet genom bättre samarbete mellan utvecklings- och operationsgrupper. "

Gartner, Inc.
" DevOps-ready verktyg visar för närvarande enorm tillväxtpotential och det kommer att förbli så i framtiden. Dessa verktyg är specialdesignade och byggda med funktionen out-of-the-box för att stödja de beskrivna DevOps-funktionerna och funktionerna. De flesta DevOps-verktyg är för närvarande en del av en större IT-operations- och utvecklingsverktygslådan. Men med tiden att värdera som en kritisk kundbehov har sättet som dessa verktyg positioneras och observerats på marknaden förändrats. " 2

Ytterligare information

 • Läs mer om JBoss EAP 6.4
 • Använd JBoss EAP för xPaaS
 • Titta på videoklippet "Accelerera ditt företag med snabbare applikationsutveckling, leverans och prestanda"
 • Visa infografiska "Accelerera applikationsutveckling på det moderna sättet"

Följ Red Hat

 • Via Red Hat-pressrummet
 • Läs Red Hat-bloggen
 • På Twitter
 • På Facebook
 • På YouTube
 • På Google+


Om Red Hat, Inc.
Red Hat är överst i världen som leverantör av open source-lösningar. Med ett community-driven tillvägagångssätt erbjuder Red Hat ett pålitligt och högpresterande moln, Linux, middleware, lagring och virtualiseringsteknik. Dessutom erbjuder Red Hat support, utbildning och rådgivning. Som en anknytningsfaktor i ett globalt nätverk av företag, partners och öppna källor, hjälper Red Hat till att skapa väsentlig och innovativ teknik som underlättar tillväxten och förbereder kunder inför framtiden. Mer information finns på http://www.redhat.com.

Top