sv.onlinewebcreations.com

Igår tillkännagav vinnarna av 2014 Online Engagement Awards i Utrecht. De tre lyckliga är: Charity Lotteries, VARA och Allsecur. Utmärkelserna presenteras årligen för organisationer som skräddarsyr sina online-kanaler till enskilda besökare och faller i tre kategorier: Strategi, innovation och kampanj.

Charity Lotteries: Strategi
Strategipriset gick till Charity Lotteries, som inkluderade National Postcode Lottery, BankGiro Lottery och VriendenLoterij. Enligt juryn är det lovvärt hur anställda på alla nivåer - från arbetsgolv till ledning - har tagit med sig engagemangstänkande. Den kontinuerliga uppmärksamheten för detta tema inom marknadsstrategin bekräftar välgörenhets lotteriernas vilja att bygga på en allt bättre dialog med besökarna.

Allsecur: Kampanj
Allsecur blev berömd för sin mycket planerade och strukturerade kampanjpolitik. För ett halvt år sedan startade onlinebilförsäkringsbolaget, tillsammans med internetbyrån Bikkelhart, strukturella onlinekampanjer. Dessa kampanjer utarbetades och utvärderades under en fast tvåveckorscykel. Extra speciellt är den delen av de utvecklade kampanjerna skräddarsydd för specifika målgrupper. På grund av kombinationen av det samvetsgranna förhållningssättet och profileringsstrategin ökade konvertering med 8%.

BNN-VARA: Innovation
BNN-VARA har blivit belönad för sin mycket innovativa Gigya-anslutning av kundprofiler och sociala medier. Efter att en besökare ger tillstånd via en social inloggning, berikar BNN-VARA sin profil med de intressen han avslöjar via sociala medier. Detta gör det möjligt för medieorganisationen att skräddarsy online kommunikation ännu bättre till besökarnas preferenser. Så om, till exempel, Facebook-profilen visar att någon gillar musik, när han besöker kanalerna i BNN-VARA, visar han de senaste föreställningarna i DWDD.

GX Connect
Online Engagement Awards är kopplade till online marknadsföring händelsen GX Connect. Det är en årlig händelse som organiseras av GX Software. Den 11: e upplagan ägde rum torsdagen den 30 oktober.

Om GX Software: GX Software serverar marknaden med två produkter: CMS XperienCentral och online-engagemangsprogrammet BlueConic. Båda lösningarna hjälper organisationer att kommunicera relevant med enskilda besökare på alla online-kanaler. GX Software sysselsätter cirka ett hundra personer. Huvudkontoret ligger i Nijmegen. Mer information finns på www.gxsoftware.com.

Top