sv.onlinewebcreations.com

MyOrder är den kostnadsfria applikationen för mobiltelefonen som gör det möjligt att snabbt och enkelt beställa och betala mobil. Du kan enkelt registrera dig via appen och sedan donera pengar, parkera, boka biografbiljetter eller beställa en hemleveransmåltid och lösa allt detta direkt. Ansökan stöds av alla banker och telekomleverantörer. Trevliga platser eller bra erbjudanden kan delas direkt via Facebook eller Twitter.

Mobtzu arbetar med en djup passion för mobil och en tydlig förståelse för hur människor använder sin mobil. Detta återspeglas i den senaste uppdateringen och i kommande versioner av MyOrder. Tack vare samarbetet förstärker vi effektiviteten i paradigmaskiftet för mobila betalningar ", säger Gertjan Rösken CTO MyOrder.

MyOrder uppgraderades nyligen till 2013. Det är nu möjligt att betala med iDEAL, PayPal och kreditkort. mobtzu har gjort MyOrder mer användarvänlig genom en uppdatering i gränssnitt, användbarhet och design. Fler nya funktioner kommer att lanseras i appen senare i år.

"Vi förväntar oss att mobila betalningar går igenom 2013 och att vi i stor utsträckning kommer att säga hej till betalkortet. Online betalning är nu helt etablerad. Nu är det dags att kontanter och bankkort förblir stuvade och att mobil betalning utvecklas. MyOrder reagerar perfekt på detta. Vi är väldigt stolta över samarbetet med MyOrder och att vi ingår i detta steg i historien, säger Ivonne Bojoh, VD på mobtzu.

Om mobtzu
mobtzu skapar, producerar och marknadsför mobila upplevelser för företag som ger mervärde till människors och varumärkes liv. Hon arbetar i faser för optimal projektledning: från strategi till koncept och design till teknisk utförande. mobtzu arbetar med stort nöje för varumärken som MyOrder, De Lotto, European Container Terminals, Veronica och Sandd.

Top