sv.onlinewebcreations.com

Stort nätverk
DayDeal har ett stort nätverk av partners som bringar DayDeals till uppmärksamhet hos många anhängare. Köpare delar affären med sina vänner eftersom chansen är större att de får avtalet gratis. På så sätt distribuerar vänner erbjudanden från deras region bland dem så att de kan uppleva erfarenheten tillsammans.
DayDeal har också en lösning för det ännu inte erkända problemet med många rabattwebbplatser: upprepa kunder. DayDeal har arbetat hårt på konceptet under en tid, där återkommande kunder kan byggas upp. Exakt vad det är, vill hon inte säga: "Snart kommer det att bli mer om det. Under alla omständigheter kommer vi att se till att efter att affären har varit online hjälper vi små och medelstora företag att återvända till kunder, säger Massimo Gagliotti från DayDeal.
Lokal marknad
DayDeal har redan en stor andel små och medelstora företag bakom genom Allebedrijvenin.nl. Många företag är redo att närma sig den lokala marknaden och få repeterande kunder ut av det. Naturligtvis måste höga rabatter ges bort, men det är också mycket viktigt att göra något med dessa kunder efteråt. Marknadsavdelningen för DayDeal har kontakt med företaget flera gånger före och efter den aktuella affären för att ge dem råd om ROI: Hur kan de se dessa kunder igen i verksamheten eller ansluta dem till företaget?
Är Nederländerna redo för en annan rabattplats?
Förutom Groupon och Groupdeal är det viktigt att följa trenderna och se var sakerna går fel. I det här fallet är det med den återstående kunden. DayDeal hjälper små och medelstora företag i detta. "Köpare av sådana rabattwebbplatser kan ofta vara fyndjägare, de vill också vara väl hjälpta. De kommer snart tillbaka om de ordentligt hjälpas eller får ett annat erbjudande från företaget ", säger Massimo Gagliotti.
siffror
Hittills har mer än 600 företag redan registrerat vem som vill lägga till DayDeal. Ett antal företag har redan mött den vanliga kvalitetskontrollen av DayDeal. Affärerna för dessa företag finns i olika regioner på www.daydeal.nl från måndag 20 juni 2011.

Top