sv.onlinewebcreations.com

Delft, 26 januari 2017 - Carerix, leverantör av rekryterings- och utstationeringssystem och specialist inom datortelefoniintegration (CTI) Mondago har ingått ett partnerskap. Nu när integrationen har genomförts med Carerix-plattformen kan användaren ringa eller hämta telefonen från Carerix-programmet genom att klicka på telefonsamtalet på skärmen. Mondago visar sedan en liten anmälningsskärm med rätt kandidat eller kontaktperson på grundval av nummerigenkänning. Det betyder att rekryteraren vet vem som ringer när han eller hon hämtar telefonen och behöver inte fråga om namnet igen. Detta sparar mycket sökande arbete och sparar tid och effektivitet i samtalet mellan rekryteraren och kandidaten eller kontaktpersonen. Caller ID och 360º översikt ökar också kandidatupplevelsen.

Mondago är specialiserat på datatelefoniintegration och har sedan grundandet 2001 stöttat cirka 90 procent av telefonsystemen världen över. "CTI och telefonproducenter köper faktiskt Mondago-kopplingen", säger Tony Goedgeluk, affärsutvecklingschef Benelux och Nordic på Mondago. "Under de senaste åren har ett skifte skett från traditionell telefoni till värdkontor. Mondago arbetar med många telefoni-partners över hela världen och integrerar för närvarande 350 olika CRM- och ERP-applikationer. "

Time savingCarerix är första fest i Nederländerna som var intresserad av det partnerprogram som Mondago har lanserat speciellt för applikationsbyggare. Mycket anrop är karaktäristiskt för rekryteringssektorn. Så det finns mycket tid att vinna via belbutton bakom telefonnumret på Carerix-plattformen. Om rekryteraren klickar på detta, kallas det här numret automatiskt. "Klockklockan är det enda som syns synligt från länken mellan Carerix och Mondago", säger Goedgeluk. "Resten av intelligensen, som uppringnings-ID i inkommande samtalstrafik, 360º överblick, visning av kundkort med ett klick med musen och även chattalternativ arrangerar Mondago i bakgrunden."

Bro mellan telefoni och dataCarerix VD Reinald Snik: "Tack vare partnerskapet kan Mondago fungera som rådgivare för våra kunder när det gäller frågor om sin nuvarande telefonleverantör eller i vilken utsträckning deras analoga eller digitala telefoni (VoIP) kan kopplas till Carerix-plattformen. Integrationen med Mondagos CTI överbryggar också klyftan mellan telefoni och datormiljö av rekryterare, vilket gör att de två olika världarna arbetar tillsammans och skapar mervärde i form av tidsbesparingar, effektivitet och optimering av kandidatupplevelsen. "

Om CarerixCarerix är en leverantör av rekryterings- och utstationeringssystem för personalförmedlare, som är värd och levereras i form av en SaaS-modell via säkra datacenter. Carerix grundades 2003 och har idag cirka 50 anställda och mer än 650 kunder, bland annat Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower och specialiserade mellanhänder inom IKT, olje och gas, finans och service. Carerix serverar mer än 10 000 användare dagligen, spredt över 17 länder och arbetar tillsammans med olika strategiska partners. Förutom sitt huvudkontor vid TU Delft Science Park har Carerix också en utvecklingsplats i Kiev. För mer information: www.carerix.com

Om MondagoMondago erbjuder mjukvarutelefoni för distribution av våra partners. Produkterna används mest av telefonsystemtillverkare, leverantörer, utvecklare av CRM- och ERP-applikationer och andra CTI-utvecklare över hela världen. Mondago hjälper tillverkare och leverantörer av telefonsystem att på kort tid ta en anpassad produkt till marknaden. De omfattande CRM-integreringarna och integrationen med Carerix ger Mondago-produkterna ett stort mervärde och en konkurrensfördel. För mer information: www.mondago.com

Top