sv.onlinewebcreations.com

Badhoevedorp, 20 mars 2017, presenterar Sony Mobile idag sin Xperia L1 - en elegant smartphone med en 5, 5 "HD-bildskärm och jämn prestanda, till ett mycket attraktivt pris på 199 euro.

"Xperia L1 är en smartphone som kombinerar design och funktion vackert", säger Tsutomu Sato, chef för Global Product Marketing på Sony Mobile Communications. "Med en stor skärm, jämn prestanda och ikonisk Sony-design, är Xperia L1 en smartphone som du stolt kan visa upp."

Kamera och utseende

Med Xperia L1s 13 megapixelkamera kan du alltid göra vackra och detaljerade bilder. Tack vare 5 megapixel framkamera, gäller detta även för att göra selfies. 5, 5-tums HD-skärm säkerställer att dina bilder kan ses i hög kvalitet och den stora skärmen ger en idealisk upplevelse både hemma och på språng.

Effektiv processor och omfattande minne

Quad-core-processorn säkerställer smidig prestanda på Xperia L1 och den snabba 4G LTE-anslutningen i kombination med 2GB RAM ger en snabb, problemfri upplevelse. Xperia L1 körs på den senaste Android-versionen; Android Nougat.

Ladda ner och lagra innehåll görs också enkelt tack vare 16 GB internminne, som kan utvidgas ytterligare med ett MicroSD-minneskort på upp till 256 GB, där du säkert kan lagra foton och videoklipp.

Dessutom fungerar "Smart Cleaner" i bakgrunden för att alltid erbjuda din Xperia L1 maximal effekt. Smart Cleaner stoppar automatiskt oanvända processer och cachade data så att enheten alltid levererar bästa prestanda och varar längre utan laddning.

prestationer

Xperia L1 har ett premium utseende som är inslaget i en genkännbar Sony-design; en rundad ram som också återvänder i Xperia XZ och Xperia XA serien. Xperia L1 finns i svartvitt.

tillgänglighet
Xperia L1 finns i färgerna Svart och Vit från slutet av april till ett rekommenderat pris på € 199, -

Top