sv.onlinewebcreations.com

Dirk Lemstra, som arbetar på Snakeware, har skapat och lagt till ImageMagick, en populär programvara för öppen källkodsbildning för webbutvecklare, Magick.NET-komponenten. Genom att använda denna komponent kan du redigera bilder snabbt och enkelt med Microsoft .NET. Programmeringsspråket som Snakeware är specialiserat på. Sedan lanseringen i slutet av april har cirka 400 installationer gjorts av användare. Magick.NET möter ett behov och är ett värdefullt tillägg till det globalt använda paketet.

För utveckling av de många webbapplikationer som Snakeware gör används ofta källkodsprogram. Till exempel har Snakeware använt ImageMagick för sin Publish2Print-miljö, som används vid Accel och snart på Poiesz Supermarkets. Många programmörer från hela världen jobbar på detta program med öppen källkod och paketet har nu kommit till version 6.8.

Eftersom Snakeware ingenjörer såg alla slags förbättringar och nya funktioner, kompletterat med att ytterligare utveckling inte gick väldigt snabbt, valde Snakeware att aktivt förnya en del av programvaran och göra den tillgänglig för open source-gemenskapen som vill utnyttja den. från ImageMagick.

Som ett tecken på uppskattning och förtroende har Dirk Lemstra, ingenjör hos Snakeware, fått direkt tillgång till ImageMagick för att anpassa paketet självt. Detta är ett boost för Dirk och en lösning för Snakeware eftersom justeringar, förbättringar och nya funktioner på de delar som Sneker internetbyrå gäller nu kommer att finnas tillgängliga ännu snabbare för kunderna.

Det senaste tillägget som Dirk Lemstra har gjort från Snakeware är stöd för WebP-formatet för Windows-versionen av ImageMagick. WebP är ett nytt bildformat från Google som producerar mindre bilder än Jpeg och Png med nästan samma kvalitet. Det här formatet är ännu inte väldigt upptaget, men Snakeware förväntar sig sig själv att ha en framtid. Särskilt om du har mycket bilder är en besparing på 20% -30% ganska stor för hur mycket diskutrymme och bandbredd du använder. När allt handlar handlar det om hastighet och bandbredd.

Top