sv.onlinewebcreations.com

NFON AG, en av världens ledande leverantörer av molntelefoni, når redan en viktig milstolpe på den nederländska marknaden trots sin korta närvaro i Nederländerna. NFON AG satte sig på nederländsk mark i slutet av 2013 som en del av det tyska bolagets ambition att växa starkt internationellt. Sedan dess har 500 kunder använt det tyska bolagets molntelefoni, som är bland de bästa i världen. NFON AG distribueras uteslutande i Nederländerna av Zetacoms systemintegrator. "I hela Europa söker företag av alla former och storlekar ett moln-telefonsystem" Made in Germany ", säger Martin Czermin, VD för NFON AG. "Vi är verksamma i tolv europeiska länder, och Nederländerna har en av de högsta adoptionsnivåerna för företagskommunikation i Europas moln. Zetacom erkänner detta och uppfyller NFON: s fulla överensstämmelse med kraven på den lokala marknaden, där vi fortfarande växer varje dag. I slutet av 2015 kommer vi att bryta ljudbarriären med mer än tusen kunder i Nederländerna. "

NFON AG är "Made in Germany" och är ett ledande exempel inom datasäkerhet, tillförlitlighet och TÜV-certifierad röstkvalitet. "Den potentiella höga besparingarna och bristen på kontraktsförpliktelser kombinerat med mer än 150 intelligenta funktioner plus automatiska uppdateringar gör NFON lösningen med obegränsad kapacitet, lämplig för alla utmaningar, för företag med två till 249 000 anställda", säger Jasper den Hartog, chef Cloud Solutions hos Zetacom. "NFON är den bästa lösningen för lösningen av telefoni på marknaden, och med vårt framgångsrika partnerskap serverar vi den 500: e kunden i Nederländerna idag. Detta är utan tvekan bara början. "

År 2015 ökade NFON AG: s omsättning med femtio procent jämfört med första kvartalet i fjol, och NFON AG fördubblades antalet anställda på ett år. NFON AG grundades 2007 och är en av de snabbast växande molnlösningarna med överflödiga och mycket säkra källkod och databehandlingscentraler med patenterad utveckling helt internt i Tyskland. Allt fler företag fattar beslutet att använda NFON som en pålitlig och modern lösning för företagskommunikation. Martin Czermin: "En aggressiv omvandlingsprocess pågår: digitaliseringen. Från gammal till ny, där kunderna flyttar sig från gammaldags dyr utrustning och alltför dyra tjänster, till bättre och effektivare verksamhet. "

För mer information och intervjuförfrågningar, vänligen kontakta de kontakter som anges nedan. Information om NFON AG finns på www.nfon.com.

Om NFON AG
Företagskommunikation förändras mer globalt än någonsin tidigare. En molnlösning för telefoni är en framtidsbestämd investering för företag. NFON AG erbjuder obegränsad prestanda för alla typer av organisationer, från två till 249 000 anställda. NFON AG är en molnlösning - Tillverkad i Tyskland - och står för dataskydd, tillgänglighet och TÜV-certifierad talkvalitet. Tack vare dessa funktioner och ytterligare 150 intelligenta funktioner, enkelhet, kostnadsbesparingar och grundläggande säkerhetsalternativ är NFON AG en global ledare. NFON AG är representerat i tolv europeiska länder och leds av huvudkontoret i München av VD Martin Czermin och fyra andra direktörer.

Top