sv.onlinewebcreations.com

Harderwijk, 16 augusti - Idag har Trek tillkännaget sitt samarbete med den kända radioen DJ Paul Rabbering. Paul Rabbering komponerar en musiklista som heter "Trek List", speciellt för alla cykel- och musikälskare. Musiklistan publiceras på det officiella Trek Bicycle Benelux Spotify-kontot, men Trek erbjuder även konsumenterna möjlighet att se Paul själv på jobbet bakom skivspelarna vid hennes fria årliga evenemang Trek World den 18 augusti.

Treklistan av Paul Rabbering
Två av Paulus hobbyer samlas i den musiklista han gör för Trek. "När Trek närmade sig mig för det här projektet, behövde jag inte tänka två gånger", säger den välkända radio 2-DJ. "Förutom min kärlek till musik älskar jag också cykling. Det började förra året med en skada som hållit mig på soffan i en vecka eller två. Jag tittade på Touren i awe och köpte en Trek Domane utan erfarenhet och nu är jag redan på 7000 kilometer! Cykling är sportig och social. Du är alltid på ett äventyr och precis som med musik kan jag inte leva utan det. När jag skapade Treklisten inspirerades jag av hur jag lyssnar på musik medan jag cyklar och det går verkligen i alla riktningar. "Treklistan kan lyssnas på via Treks officiella Spotify-konto.

Premiere på Trek World
Paul kommer att utföra sin Trek List live på lördag bakom skivspelarna. "Förutom att Trek World är ett ögonblick för olika typer av konsumenter att beundra de senaste cyklarna, är det speciellt ett ögonblick att träffa varandra medan du njuter av musik och ett mellanmål och en drink och verkligen går med cyklarna, Säger Martin Sneeuw, mediaspecialist vid Trek Benelux. Brandchef Jan Willem Groen tillägger: "Precis som Paul vädjar till en mycket bred målgrupp på Radio 2, har Trek de senaste åren vuxit till ett varumärke som tilltalar flera målgrupper med olika typer av cyklar. Trek erbjuder en omfattande samling av e-cyklar med något för alla. Oavsett om du är en cykelåkare eller någon som använder sin elektriska cykel för pendeltrafik, finns det en lämplig cykel för alla. "

Anmäl dig till Trek World Consumer Day
Kommer du också att besöka Trek World den 18 augusti från 10:00 till 15:00? Det finns fortfarande några biljetter tillgängliga och det är helt GRATIS! Allt du behöver göra är att registrera dig. Kom och prova våra cyklar och tillbehör och chatta med Paul Rabbering och Marijn de Vries. Dessutom kan du vinna bra priser hela dagen.

Top